تحقیق مرکبات با ارزش براي تغذيه انسان

تحقیق مرکبات با ارزش براي تغذيه انسان

تحقیق-مرکبات-با-ارزش-براي-تغذيه-انسان

دانلود تحقیق مرکبات با ارزش براي تغذيه انسان،
فرمت فایل : Word قابل ویرایش.
تعداد صفحه: 8 

بخشی از این تحقیق :
مرکبات از دير باز به عنوان بخشي از رژيم غذايي ، داراي ارزش فراواني بوده است. طعم مرکبات براي اکثر مردم دنيا قابل پذيرش است . علاوه بر آن داراي مزايا و اثرات مفيد ديگر نيز مي باشند. مرکبات و محصولات آنها منابع غني از ويتامين ها، مواد معدني و فيبر هستند که براي رشد و تکامل افراد ضروري مي باشند. همچنين يک سري ترکيبات غيرمغذي در مرکبات ديده شده است که مي توانند خطر بسياري از بيماري هاي مزمن را کاهش دهند. 
محتواي تغذيه اي مرکبات
مرکبات مهم ترين منبع ويتامين C مي باشند. با اين وجود مانند ساير ميوه ها ، حاوي تعدادي از موادمغذي ضروري مثل قندها، فيبرها ، پتاسيم ، فولات ، تيامين ، نياسين ، ويتامين B6 ، فسفر ، منيزيم ، مس ، ريبوفلاوين ، اسيد پانتوتنيک و انواعي از فيتوکميکال ها ( رنگدانه هاي گياهي ) مي باشند. علاوه بر اين مرکبات حاوي چربي يا سديم نبوده و يک منبع غذايي بدون کلسترول مي باشند. مقدار متوسط انرژي ميوه ها کم مي باشد که از اين نظر براي مصرف کننده هايي که نگران افزايش وزن خود مي باشند، بسيارحائز اهميت مي باشد. به عنوان مثال يک پرتقال متوسط محتوي60 تا80 کيلوکالري و گريپ فروت 90 کيلوکالري و يک قاشق غذاخوري از آب ليمو( 15 ميلي ليتر ) تنها 4 کيلوکالري انرژي دارند. 
دانلود فایل


تحقیق مرکبات با ارزش براي تغذيه انسان

مرکبات با ارزش براي تغذيه انسان, دانلود تحقیق مرکبات با ارزش براي تغذيه انسان, تحقیق در مورد مرکبات با ارزش براي تغذيه انسان, تحقیق مرکبات با ارزش براي تغذيه انسان, تحقیق درباره مرکبات با ارزش براي تغذيه انسان, تحقیق راجع به مرکبات با ارزش براي تغذيه,,,

پزشکی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید