تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون

تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون

تحقیق-بنزوات-سديم-مورد-مصرف-در-صنايع-غذائي-1-و-ويژگيها-و-روشهاي-آزمون

دانلود تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون،
فرمت فایل : Word قابل ویرایش.
تعداد صفحه: 41

بخشی از این تحقیق :
مقدمه 
پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است . 
استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است . 
1 ـ هدف و دامنه كاربرد
هدف از تدوين اين استاندارد ارائه ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي مي‏باشد .
2 ـ تعاريف و اصطلاحات 
در اين استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير به كار برده مي‏شود :
2 ـ 1 ـ بنزوات سديم 2 
بنزوات سديم ماده‏اي است شيميائي با فرمول C6H5COONa و وزن ملكولي 144/1 كه مصرف آن در مواد غذائي با اسيديته بالا مي‏تواند از رشد باكتريها , كپكها و مخمرها ( قارچها ) جلوگيري نمايد و به اين لحاظ در بعضي از مواد غذائي كه مصرف آن مجاز شناخته شده است به كار مي‏رود . اين ماده به سه شكل گرد , دانه و يا پركهاي بلورين 3 در بازار عرضه مي‏شود . 
2 ـ 2 ـ محموله 4
محموله مقداري از كالاست كه طبق يك قرارداد در يك نوبت حمل و تحويل مي‏شود . يك محموله مي‏تواند شامل يك يا چند بهر باشد .
2 ـ 3 ـ بهر 5 
در يك محموله واحد , تمامي بسته هايي كه از نظر اندازه و محتوي يكسان بوده و از يك پخت 6 واحد تشكيل شده باشد را يك بهر مي‏گويند . اگر يك محموله از پختهاي مختلفي تشكيل شده باشد بسته‏هاي متعلق به پخت يكسان باهم گروه بندي شده و هر گروهي يك بهر جداگانه را تشكيل مي‏دهد .
3 ـ ويژگيها
بنزوات مورد مصرف در صنايع غذائي بايد داراي ويژگيهاي زير باشد : 
3 ـ 1 ـ ويژگيهاي فيزيكي 
3 ـ 1 ـ 1 ـ قابليت انحلال 
قابليت انحلال بنزوات سديم در آب مقطر و اتانل بايد طبق بند 7 ـ 2 ـ 1 اين استاندارد باشد. 
3 ـ 1 ـ 2 ـ دامنه ذوب 
دامنه ذوب اسيد بنزويك حاصل از تركيب بنزوات سديم با اسيد كلريدريك بين 121/5 تا 123/5 درجه سلسيوس مي‏باشد ( روش آزمون طبق بند 7 ـ 1 ـ 1)
دانلود فایل


تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون

بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون, دانلود تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون, تحقیق در مورد بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون, تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف ,,,

کشاورزی و زراعت

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید