تحقیق جغرافيايي استان كرمان

تحقیق جغرافيايي استان كرمان

تحقیق-جغرافيايي-استان-كرماندانلود تحقیق با موضوع جغرافيايي استان كرمان،
در قالب Word و در 46 صفحه قابل ویرایش.


بخشی از متن تحقیق :



استان كرمان دومين استان پهناور كشور بعداز استان خراسان با مساحتي حدود 714/181 كيلومتر مربع حدود 11% از وسعت كشور ايران را به خود اختصاص داده است.
 پهنة ياد شده بين 26 درجه و 29 دقيقه تا 31 درجه و 57 دقيقه عرض شمالي و 54 درجه و 20 دقيقه تا 59 درجه و 34 دقيقه طول شرقي از نصف النهار گرينويچ قرار گرفته است. اين شهر در دل دشت كرمان از دشتهاي مركزي ايران كه داراي وسعتي معادل 1100 كيلومتر مربع است قرار گرفته است و ارتفاع متوسط آن ازسطح دريا 1749 متر مي باشد.
حد شمالي استان كرمان، استانهاي خراسان و يزد - حد جنوبي آن استان هرمزگان- حد شرقي آن استان سيستان و بلوچستان و حد غربي آن استان فارس مي‌باشد.
حداكثر پهناي استان دربخش شمالي 480 كيلومتر وحداقل آن دربخش جنوبي تا 80 كيلومتر متغير است. به هر حال عرض متوسط استان 250 كيلومتروفاصله بين حد جنوبي و شمالي (طول استان) برابر 660 كيلومتر مي‌باشد.
براساس آخرين تقسيمات كشوري استان كرمان داري 11 شهرستان، 49 شهر، 35 بخش، 141 دهستان و 14271 پارچه آبادي مي‌باشد.
 بلندترين ارتفاعات استان: كوههاي جبال بارز، لاله‌زار، هزار و جوپار با حداكثر 4465 متر و پايين‌ترين نقاط استان عبارتند از دشتهاي شهداد و جازموريان با ارتفاع بين 300 تا 400 متر از سطح دريا مي‌باشد.
شهرستانهاي استان عبارتند از: بافت، بردسير، بم، جيرفت، راور، رفسنجان، زرند، سيرجان،شهربابك ، كرمان و كهنوج.
مركز استان كرمان شهر تاريخي كرمان است كه با آسماني صاف وزلال بر بلنداي كوير لوت قرار گرفته و شب‌هاي افسانه‌ي آن از شهرت خاصي برخوردار است.
اين شهر دردل دشت كرمان ازدشتهاي مركزي ايران كه داراي وسعتي معادل 1100 كيلومتر مربع است قرار گرفته است و ارتفاع متوسط آن ازسطح دريا 1749 متر مي باشد.
کرمان دراثر مجاورت با كوير شهداد وكوير نمك و كوههايي با ارتفاع متوسط 2500 تا 3400 متر،داراي آب وهوايي خشك است .ازمشخصات اين گونه اقليم،اختلاف شديد درجه حرارت در فصول سرد و گرم بين شب و روز مي باشد.بر اساس گزارش سازمان هواشناسي درسال 1370،حداكثرمطلق درجه حرارت 6/39 درجه سانتي گراد و حداقل درجه حرارت 17- درجه سانتيگراد بوده است.
شهر كرمان تحت تاثير بادهاي مختلف برون منطقه اي و محلي است.وزش اين بادها ،آب و هواي آن را دستخوش تحولات وتغييرات قابل توجهي مي كند.اين بادها عمدتا از نوع بادهاي موسمي خشك هستند و در ماههاي اسفند،فروردين و ارديبهشت مي وزند و جهت وزش آنها از جنوب غربي به طرف شمال شرقي ومشرق است.
اين بادها انبوهي از خاك و شن با خود همراه دارند كه سبب تقليل رطوبت نسبي هوا ميگردند.همچنين بادهاي غربي و شمال غربي باعث ريزش باران در زمستان و بهار ميشوند.ريزش نزولات جوي از آبان ماه شروع و تا ارديبهشت ماه سال بعد ادامه مي يابد.
بيشترين ميزان بارندگي از ديماه تا ارديبهشت ماه است كه اغلب اين بارش ها به صورت باران است.
ميزان بارندگي از 25 ميليمتر در دشتهاي گرم وخشك تا 300 ميليمتر در ارتفاعات متغير است.
جمعيت استان كرمان 2230000 نفر است كه از اين تعداد 51/45 درصد در نقاط شهري و 57/50 در نقاط روستايي بوده‌اند و 92/3 درصد از اين جمعت غير ساكن بوده‌اند. نرخ رشد درخلال سالهاي 65-1355 در استان 1/4 و در نقاط روستايي 6/2 و در نقاط شهري 1/7 بوده است. (عليرغم بالا بودن ميزان مواليد در نقاط روستايي افزايش مهاجرت در اين دهه از روستاها به شهرهاي استان باعث بالا رفتن نرخ رشد نقاط شهري گرديده است)....
دانلود فایل


تحقیق جغرافيايي استان كرمان

جغرافيايي استان كرمان, دانلود تحقیق جغرافيايي استان كرمان, پاورپوینت جغرافيايي استان كرمان, تحقیق در مورد جغرافيايي استان كرمان, تحقیق درباره جغرافيايي استان كرمان, تحقیق راجع به جغرافيايي استان كرمان, تحقیق آماده جغرافيايي استان كرمان, پاورپوینت در ,,,

جغرافیا

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید