تحقیق تکنولوژي توليد ماکاروني

تحقیق تکنولوژي توليد ماکاروني

تحقیق-تکنولوژي-توليد-ماکاروني

تاريخچه ماكاروني در ايران :
در ايران در سال 1315 اولين كارخانه ماكاروني بنام نوبل در تهران راه اندازي شد كه عمده توليدات آن براي سفارتخا نه ها و خارجيان مقيم ايران مصرف مي گرديد .سپس كارگاهي در خيابان طالقاني مقابل سفارت سابق امريكا احداث شد اين واحدداراي يك پرس يك سيلندري بود سيستم آرد و الك در طبقه پايين تر قرار داشت آرد توسط مارپيچ به مخلوط كن و رشته ساز منتقل مي شد ماكاروني ها پس از برش در روي ني هاي خيزران آويخته مي شدند و سپس به گرمخانه انتقال مي بافتند عمده توليد اين واحد نيز براي خارجيان مقيم تهران اختصاص داشت بقاياي اين كارگاه تا سال 1373 در محل باقي بود در حال حاضر حدود 250 واحد فعال ماكاروني در ايران داير است ظرفيت كل  اين واحدها حدود 340 هزارتن د رسال مي باشد حدود يك سوم اين و احدها در استان تهران مستقرند.(7)

فهرست مطالب:
مقدمه و تاریخچه
فصل اول
1-1- بخش اول : گندم و ويژگيهاي آرد ماکاروني
2-1- بخش دوم : انواع ماکاروني
3-1- بخش سوم: ارزش غذايي فرآورده‌هاي ماکاروني
4-1- بخش چهارم: موقعيت و محل کارخانة بازديد شده .
فصل دوم
2-1- بخش اول: مواد اوليه مورد استفاده
فصل سوم
1-3- بخش اول : ساخت ماکاروني
1-1-3- روشهاي ساخت انواع ماکاروني
الف: روش غير پيوسته
ب: روش پيوسته
2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده
الف: انتقال دهنده‌هاي افقي
ب: انتقال دهنده‌هاي عمودي
ج: انتقال دهنده‌هاي بادي
فصل چهارم :
1-4- بخش اول : خشک کردن
الف) خشک کردن اوليه
ب) خشک کردن مياني
ج) خشک کردن نهايي
2-4- بخش دوم : يک دياگرام خشک کردن موفقيت آميز
3-4- بخش سوم : منحني خشک کردن و نمودار آن
فصل پنجم
1-5- گرمخانه‌هاي ماکاروني
فصل ششم:
بخش اول : بسته‌بندي توسط کارگر و بسته‌بندي اتوماتيک 
بخش دوم : ويژگي‌هاي بسته‌بندي مطابق استاندارد 
فصل هفتم
1-7- بخش اول : نگهداري و انبار کردن محصول 
فصل هشتم
1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه 
الف) رعايت بهداشت توسط کارگران خط توليد 
ب) رعايت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندي و انبار 
ج) نظافت قسمتهاي مختلف انبار 
فصل نهم :
1-9: بخش اول آزمايش شيمي 
الف) تعيين pH ماکاروني 
ب) آزمايش پخت و آزمايش جهت تعيين وزن مواد جامد در آب 
ج) آزمايش رطوبت 
2-9- بخش دوم : طرز تهيه محيط‌هاي کشت 
الف) طريقه کشت پليت کنت آگار 
ب) دستور تهيه سوسپانسيون زرده تخم مرغ .. 
پ) تهيه محيط کشت سوبرودکستروز آگار 
ت) طريقه کشت و شمارش آزمونهاي ميکروبي 
ث) تهيه محيط کشت باسيلوس سرئوس 
ج) طريق کشت کپک
3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کيفي مواد اوليه 
4-9- بخش چهارم: کنترل کيفيت فرآورده‌هاي نهايي 
فصل دهم:
1-10- بخش اول : استاندارد ويژگي‌هاي ماکاروني 
فصل يازدهم:
بخش اول : بحث و نتيجه‌گيري 
بخش دوم: پيشنهادات 
بخش سوم: مقاله
بخش چهارم: منابع 
دانلود فایل


تحقیق تکنولوژي توليد ماکاروني

تحقیق توليد ماکاروني,ماکاروني ,تاريخچه ماكاروني در ايران,تولید ماکاروني ,فرایند تولید ماکارونی,تحقیق پیرامون توليد ماکاروني ,دانلود مقاله توليد ماکاروني ,پایان نامه پیرامون توليد ماکاروني ,پروژه توليد ماکاروني ,تحقیق در مورد توليد ماکاروني

صنایع غذایی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید