تحقیق پیرامون شوراها اسلامی بعد از انقلاب

تحقیق پیرامون شوراها اسلامی بعد از انقلاب

تحقیق-پیرامون-شوراها-اسلامی-بعد-از-انقلابقسمتی از متن:

يكي از دستاوردهاي مهم انقلاب اسلامي ايران، ايجاد شوراهاي اسلامي است كه يكي از مظاهر دموكراسي و حاكميت مردم به شمار مي رود. هدف از تشكيل اين شوراها، شركت دان مردم در ادارة امور است، از پايين ترين سطح جامعه تا بالاترين سطح آن و در تمام واحدهاي سازماني و واحدهاي كار تا مردم به ادارة امور شهر و محلي كه در آن زندگي مي كنند و يا سازماني كه در آن كار مي كنند علاقه مند شوند و نسبت به آن احساس شخصيت و مسئوليت كنند. علاوه بر اين، از اين طريق زمينة بحث و گفتگو در سطح محلي و ملي، براي همة افراد و همه گروهها فراهم مي شود و مسائل و مشكلات اجتماعي بروشني و با بي غرضي و با ديدي انتقادي مطرح، و براي آنها راه حلهاي مناسب و سازنده پيدا مي شود و بالاخره روابط سالم و مردمي، جايگزين روابط شخصي و بوروكراسي پيچيده و استبدادي مي گردد.
بديهي است در فضاي بسته و نفوذ ناپذير و در پشت درهاي بسته، بين دستگاه رهبري و مدرم تفاهم به وجود نمي آيد و گردانندگان امور نمي توانند از حدود عقايد و افكار و خواستها و تمايلات افراد آگاهي يابند. در نتيجه، مسائل در پشت هاله اي از ابهام، سوء تفاهم و ريا و تزوير باقي مي ماند.


فهرست:
مواد قانون اساسي مرتبط با شورا
بخش اول: شوراهاي اسلامي كشور
بخش دوم: اصول تشكيلات شوراها
انتخابات شوراها
شرايط انتخاب كنندگان و انتخاب شوندگان
اموال و بودجه شوراها
وظايف شوراها اسلامي روستا
وظايف شوراي اسلامي بخش
وظايف شوراي شهر
عزل شهردار
وظايف شوراي اسلامي شهرك
الف) ابطال مصوبات شورا
ج) سلب عضويت از اعضاي شورا
د) ترتيب رسيدگي به تخلفات و اعتراضات شوراها و هيأت حل اختلاف
شوراي اسلامي شهرستان
شوراي اسلامي استان
شوراي عالي استانها

دانلود فایل


تحقیق پیرامون شوراها اسلامی بعد از انقلاب

دانلود تحقیق,دانلود رایگان تحقیق,دانلود مقاله,دانلود رایگان مقاله,دانلود پایان نامه,دانلود رایگان پایان نامه,شوراهای اسلامی,شورا,تحقیق در مورد شوراهاي اسلامي,شوراهاي اسلامي كشور ,اصول تشكيلات شوراها,انتخابات شوراها,وظايف شوراها اسلامي

علوم سیاسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید