گزارش کارآموزی در کارخانه کمپوت وکنسرورضوی

گزارش کارآموزی در کارخانه کمپوت وکنسرورضوی

گزارش-کارآموزی-در-کارخانه-کمپوت-وکنسرورضوی

مقدمه:
كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوي زيرمجموعه كارخانه كنسرو و سردخانه رضوي است، كه داراي ظرفيت پائين تري نسبت به كارخانه اصلي مي باشد و در محدوده جدايي ازكارخانه اصلي واقع شده.
اين كارخانه كه از موقوفات آستان قدس رضوي است و در شهرك صنعتي مشهد در خانه 1 واقع شده است.
توليدات اين كارخانه شامل سس مايونز، سس كچاپ انواع كنسرو و كمپوت (بستگي به فصل). كه در زمان كارآموزي اينجانب توليدات كارخانه شامل سس مايونز و كچاپ و كنسرو لوبياي آبگوشتي و كمپوت گلابي بوده است. كارخانه حدوداً 30 نفر پرسنل اصلي و موقت داشته كه در زمان پيك كاري تعدادي كارگر فصلي اضافه مي شود. آزمايشگاه كنترل كيفي كارخانه در هر شيفت 2 كارشناس فني دارد.

فهرست:
مقدمه
پروسه توليد كنسرو لوبياي آبگوشتي
آزمايشات كنترل كيفي مربوطه
آزمايش درصد پري
آزمايش درصد نمك سس كنسرو لوبيا
تست تعداد لوبيا در 100 گرم
استاندارد برخي از موارد مهم در كنترل كيفي (لوبيا)
فرمول فضاي آزاد
پروسه  توليد سس مايونز
آزمايشات كيفي مربوطه
پروسه توليد سس كچاپ
آزمايشات مربوطه
تست غلظت سس يا همان بريكس
آزمايش نمك سس كچاپ
آزمايش اسيديته سس كچاپ
تست ذرات سوختگي
ادويه جات به كار گرفته شده در سس كچاپ
فرآيند توليد كمپوت گلابي

دانلود فایل


گزارش کارآموزی در کارخانه کمپوت وکنسرورضوی

گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت وکنسرورضوی ,دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی,کارآموزی در کمپوت سازی,کارآموزی در کنسرو سازی,کنسرو سازی خراسان,دانلود پروژه کارآموزی صنایع غذایی,تحقیق کارآموزی کنسرو سازی,کنسرو سازی,کمپوت سازی

صنایع غذایی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید