تغییرات در سیستم های آنتی اکسیدان (پاراکسا)در سویا

تغییرات در سیستم های آنتی اکسیدان (پاراکسا)در سویا

تغییرات در سیستم های آنتی اکسیدان (پاراکسا)در سویا

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Changes in antioxidant systems in soybean as affected by Sclerotinia sclerotiorum (Lib.) de Bary عنوان فارسی: تغییرات در سیستم های آنتی اکسیدان (پاراکسا)در سویا تحت تاثیر اسکلروتیم اسکلروتینیا چکیده تغییرات در سیستم های آنتی اکسیداندر سویا تحت تاثیر اسکلروتیم 12،24،48 و 72 ساعت بعد از مایه کوبی بررسی شده بود: تولید سوپر اکسید و ریشه های هیدروکسیل در کنار هم با تولید malonyldialdehyde محصول نهایی پری اکسیداسیون لیپد ارزیابی شده بود.چندین پارامتر آنزیمی و غیر آنزیمی همچنان فعالیت dismutesسوپر اکسید آنزیم های آنتی اکسیدان و پری اکسید های pyrogallolو guaiacol،گلوتاتیون،پروتئین های قابل حل و محتوای کلی کاروتنوئید کنترل شده بودند. تعداد صفحات انگلیسی: 6

دریافت فایل


تغییرات در سیستم های آنتی اکسیدان (پاراکسا)در سویا

تغییرات در سیستم های آنتی اکسیدان (پاراکسا)در سویا تحت تاثیر اسکلروتیم اسکلروتینیا

مقالات ترجمه شده

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید