محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری

محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری

محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری

در یکی از شهرهای ایران قرار است سردخانه‌اي براي تامين 35000 نفر ساخته شود. مشخصاتی که برای این سردخانه در نظر گرفته شده، به قرار زیر می باشد: ** در اين سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تيرماه تا آخر شهريور ماه براي مصرف 2 روز اهالي، کشتار شده و وارد سردخانه مي شود و پس از 24 ساعت نگهداري در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه می­ گردد و بقیه گوشت ­ها به اتاق انجماد سریع روانه می­ شود. گوشت­ های منجمد شده تا اول دي ماه نگهداري و از اول دي ماه تا آخر اسفند به ترتيب و بطور مساوي هر روز به بازار عرضه مي شود (فرض بر آن است که در اين سه ماه کشتار وجود ندارد).

دریافت فایل


محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری

پروژه محاسبات سیستم سردخانه,پروژه طراحی سیستم سردخانه,فلو دیاگرام سردخانه,انتخاب کندانسور برای سردخانه,جداول بار حرارتی سردخانه,پروژه مهن

پروژه های تاسیسات

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید