کنترل باکتری رشد یافته روی تکه های گوشت با بسته بندی پلاستیک ضدمیکروب

کنترل باکتری رشد یافته روی تکه های گوشت با بسته بندی پلاستیک ضدمیکروب

کنترل باکتری رشد یافته روی تکه های گوشت با بسته بندی پلاستیک ضدمیکروب

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Control of bacteria growth on ready-to-eat beef loaves by antimicrobial plastic packaging incorporated with garlic oil عنوان فارسی: کنترل باکتری رشد یافته روی تکه های گوشت با بسته بندی پلاستیک ضدمیکروب و ترکیب روغن سیر چکیده این مطالعه جهت اثبات تأثیرات حجم پایین پلی اتیلن (LDPE) بر اساس ترکیب پوسته با روغن سیر برای بازداری از بیماری های موجود در گوشت گاو تعیین شده بود. روش روزن راتی پوسته پف کرده برای به وجود آوردن نمونه های پوسته که به آن روغن سیر در مقدارهای 2، 4، 6، 8 درصد اضافه شده بود، بکار گرفته شد. البته از درصد 0 روغن هم جهت کنترل وضعیت مطالعه استفاده شد. در

دریافت فایل


کنترل باکتری رشد یافته روی تکه های گوشت با بسته بندی پلاستیک ضدمیکروب

کنترل باکتری رشد یافته روی تکه های گوشت با بسته بندی پلاستیک ضدمیکروب

مقالات ترجمه شده

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید