لاکتوفرین فعال شده –یک رویکرد جدید برای حفظ سلامت گوشت

لاکتوفرین فعال شده –یک رویکرد جدید برای حفظ سلامت گوشت

لاکتوفرین فعال شده –یک رویکرد جدید برای حفظ سلامت گوشت

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی Activated Lactoferrin —A New Approach to Meat Safety عنوان فارسی: لاکتوفرین فعال شده – یک رویکرد جدید برای حفظ سلامت گوشت چکیده لاکتوفرین فعال شده (ALF) شکل جدیدی از یک پروتئین طبیعی ازشیر است که به عنوان یک بازدارنده قوی باکتری های بیماریزا که ممکن است در سطح گوشت موجود باشند، عمل می کند. لاکتوفرین فعال شده که از نظر سازمان نظارت بر موادغذایی و داروها سالم و بی خطر شناخته شده و اخیرا بواسطه ی سازمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا برای استفاده در گوشت گاو مورد تایید واقع شده ، می تواند بر روی لاشه ها اسپری شود تا از آلودگی باکتریایی در طی فرآوری بازداری شود یا می

دریافت فایل


لاکتوفرین فعال شده –یک رویکرد جدید برای حفظ سلامت گوشت

لاکتوفرین فعال شده –یک رویکرد جدید برای حفظ سلامت گوشت

مقالات ترجمه شده

فایل های جدید