تحقیق باموضوع فرایند تولید شیر پاستوریزه

تحقیق باموضوع فرایند تولید شیر پاستوریزه

تحقیق باموضوع فرایند تولید شیر پاستوریزه

تحقیق باموضوع فرایند تولید شیر پاستوریزه 25صفحه قالب ورد قابل ویرایش بخشی ازمتن: شیــــــر غذایــــی کامــل شیر غذای نسبتاً کاملی است و کلیه مواد مغذی را به مقدار کافی و با ترکیبات مناسب برای ادامه حیات خصوصاً رشد کودک در دو سال اول زندگی دارا می باشد . ساختار اجزای اصلی شیر عبارت است از : ۱ - لیپدها ۲ - پروتئین ها ۳ - ازت غیرپروتئین ۴ - کربوهیدراتها ۵ - املاح ۶ - بعضی فلزات و شبه فلزات ( عناصر نادر ) که مقادیر این اجزا برای گونه های مختلف حیوانی فرق می کند . عوامل مؤثر بر ترکیبات شیر عبارتند از : ۱- وراثت ۲ - دوره شیردهی ۳ - سن ۴ - تغذیه ۵ -

دریافت فایل


تحقیق باموضوع فرایند تولید شیر پاستوریزه

تحقیق باموضوع فرایند تولید شیر پاستوریزه

صنایع

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید