دینا فایل / تحقیق گوجهفرنگي
تحقیق گوجهفرنگي
تحقیق گوجهفرنگي
دانلود تحقیق با موضوع گوجهفرنگي،
در قالب word و در 4 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
گوجهفرنگي گياهي است با نام علمي 'LYCOPERSISCOM ESCULENTUM' از خانواده سيب زميني 'SOLANACEAE' که به نام عمومي 'TOMATO' در جهان مشهور است. ميوه اين گياه كه قسمت اصلي آن است به صورت خام يا پخته در سالاد، انواع سسها، سوپ و انواع مواد غذايي به طور وسيع در جهان مورد استفاده قرار ميگيرد. اكثرا گوجهفرنگي را در زماني كه به رنگ قرمز است استفاده ميكنند و كمتر از ميوه سبز آن استفاده ميشود.
مهمترين تركيبات گوجهفرنگي شامل حدود'90' درصد و يا كميبيشتر آب ميباشد و بقيه آن را پروتئين، چربي، قندهاي مختلف از جمله گلوكز و فروكتوز، ويتامينهاي آ، ث، كا، تيامين، ريبوفلاوين، پانتوتنيك اسيد، اسيد فوليك، ويتامين اي، اسيد آمينههاي ضروري، املاح معدني از جمله كلسيم، فسفر، آهن، سديم، پتاسيم، منيزيوم، مس، منگنز، كبالت، روي و آرسنيك ميباشد و به تازگي وجود يد نيز در گوجهفرنگي گزارش شده است.
با توجه به تركيبات ياد شده كه فقط قسمتي از تركيبات گوجهفرنگي را تشكيل ميدهند ميتوان به خواص كم نظير آن پي برد. به همين دليل در سالهاي '1980' تا '1990' حدود '6000' مقاله تحقيقاتي در مورد تجزيه و شناسايي مواد ارزشمند اين گياه به چاپ رسيده است. با وجود اين كه مسلم است هنوز تحقيقات در باره گوجهفرنگي به پايان نرسيده و بسياري از مواد و عناصر آن كشف نشدهاند ولي تحقيقات امروز حاكي از وجود مجموعهاي از عناصر و مواد بسيار ارزشمند براي انسان در اين گياه ميباشد كه كمتر كسي از آن آگاه بوده و به همين دليل به ارزش آن واقف نميباشند.
املاح معدني موجود در اين گياه با ارزش وظايف مهمي در بدن ايفا ميكند كه بسياري از آنها در تحقيقات جديد پزشكي در حال بررسي است. گوجهفرنگي در بعضي افراد ايجاد حساسيت ميكند كه بايد به آن توجه كرد. دانههاي گوجهفرنگي داراي روغن ميباشند كه براي تهيه مارگارين، سالاد و صابون مصرف ميشود.
در طب سنتي نقاط مختلف جهان، براي گوجهفرنگي اثراتي در جهت تسكين و بهبود بعضي بيماريها نظير آسم، سرفه، آنفلوآنزا، امراض چشم، گوش درد، حصبه، برص و تب زرد قايل ميباشند. در مراجع جديد علميخاصيتهاي ضد ميكروب، ضد اسهال، هضم كننده و ادرارآور را براي آن ذكر كردهاند.
گر چه شباهتهايي بين تركيبات گوجهفرنگي قرمز و سبز (نرسيده) وجود دارد، ولي رنگهاي گياهي موجود در گوجهفرنگي رسيده (قرمز) در سبز وجود ندارد و ممكن است گاهي در گوجهفرنگي سبز، مواد سمي وجود داشته باشد. با توجه به ارزش غذايي و اثرات جالب دارويي آن، استفاده روزمره و يا ممتد آن در رژيم غذايي توصيه ميشود.
گوجهفرنگي, دانلود تحقیق گوجهفرنگي, تحقیق در مورد گوجهفرنگي, تحقیق گوجهفرنگي, تحقیق درباره گوجهفرنگي, تحقیق راجع به گوجهفرنگي, تحقیق آماده گوجهفرنگي, تحقیق در مورد گوجهفرنگي, پاورپوینت گوجهفرنگي, ورد , word , تحقیق با موضوع گوجهفرنگي, pdf
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید