دینا فایل / تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون
تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون
تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون
دانلود تحقیق با موضوع بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون،
در قالب word و در 41 صفحه، قابل ویرایش.
بخشی از متن تحقیق:
مقدمه
پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است .
استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است .
1 ـ هدف و دامنه كاربرد
هدف از تدوين اين استاندارد ارائه ويژگيها , بستهبندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ميباشد .
2 ـ تعاريف و اصطلاحات
در اين استاندارد واژهها و اصطلاحات با تعاريف زير به كار برده ميشود :
2 ـ 1 ـ بنزوات سديم 2
بنزوات سديم مادهاي است شيميائي با فرمول C6H5COONa و وزن ملكولي 144/1 كه مصرف آن در مواد غذائي با اسيديته بالا ميتواند از رشد باكتريها , كپكها و مخمرها ( قارچها ) جلوگيري نمايد و به اين لحاظ در بعضي از مواد غذائي كه مصرف آن مجاز شناخته شده است به كار ميرود . اين ماده به سه شكل گرد , دانه و يا پركهاي بلورين 3 در بازار عرضه ميشود .
2 ـ 2 ـ محموله 4
محموله مقداري از كالاست كه طبق يك قرارداد در يك نوبت حمل و تحويل ميشود . يك محموله ميتواند شامل يك يا چند بهر باشد .
2 ـ 3 ـ بهر 5
در يك محموله واحد , تمامي بسته هايي كه از نظر اندازه و محتوي يكسان بوده و از يك پخت 6 واحد تشكيل شده باشد را يك بهر ميگويند . اگر يك محموله از پختهاي مختلفي تشكيل شده باشد بستههاي متعلق به پخت يكسان باهم گروه بندي شده و هر گروهي يك بهر جداگانه را تشكيل ميدهد .
3 ـ ويژگيها
بنزوات مورد مصرف در صنايع غذائي بايد داراي ويژگيهاي زير باشد :
3 ـ 1 ـ ويژگيهاي فيزيكي
3 ـ 1 ـ 1 ـ قابليت انحلال
قابليت انحلال بنزوات سديم در آب مقطر و اتانل بايد طبق بند 7 ـ 2 ـ 1 اين استاندارد باشد.
3 ـ 1 ـ 2 ـ دامنه ذوب
دامنه ذوب اسيد بنزويك حاصل از تركيب بنزوات سديم با اسيد كلريدريك بين 121/5 تا 123/5 درجه سلسيوس ميباشد ( روش آزمون طبق بند 7 ـ 1 ـ 1)
بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون, دانلود تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون, تحقیق در مورد بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 و ويژگيها و روشهاي آزمون, تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف ,,,
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید