دینا فایل / جزوه اصول طراحی و ساخت دستگاه های بیوگاز
جزوه اصول طراحی و ساخت دستگاه های بیوگاز
جزوه اصول طراحی و ساخت دستگاه های بیوگاز
دانلود جزوه اصول طراحی و ساخت دستگاه های بیوگاز،
در قالب word و در 315 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
1- بررسی منابع 5
1-1- تعریف بیوگاز 5
1-2- منابع تولید بیوگاز 6
1-3- نحوه تولید بیوگاز 7
1-4- اصول هضم بي هوازي در تولید بیوگاز 8
1-5- مراحل شیمیائی تخمیر مواد آلی (شامل چربیها، هیدراتهای کربن و پرتئین ها) 12
1-5-1- تخمیر چربیها 12
1-5-2- تخمیر هیدراتهای کربن 12
1-5-3- تخمیر پرتئینها 13
1-6- پارامترهاي مؤثر بر فرآيند هضم بيهوازي 13
1-6-1- درجه حرارت محیط تخمیر 14
1-6-2- اسیدیته (PH 16)
1-6-3- میزان حضور مواد مغذی در محیط (C/N) 16
1-6-4- درجه غلظت مواد 17
1-6-5- میزان حضور عوامل سمی 17
1-6-6- مدت زمان ماند مخلوط در مخزن هضم 18
1-6-7- همزدن محتویات مخزن هضم و هموژنیزه کردن محتویات 19
1-6-8- آماده سازی مواد خام قبل از بارگیری 20
1-6-9- وجود مواد تسریع کننده واکنش 21
1-6-10- اصلاح و تغيير در طراحي دستگاه بيوگاز 21
1-6-11- مواد افزودني شيميائي 21
1-6-12- تغيير دادن نسبت خوراک دستگاه 21
1-6-13- محيط بيهوازي (بسته) 22
1-7- انواع روشهای بارگذاری مخازن هضم: 22
1-7-1- سیستم پيوسته: 22
1-7-2- سیستم نيمه پيوسته: 22
1-7-3- سیستم ناپيوسته: 22
1-8- جمع آوري بیوگاز تولیدی: 23
1-9- بیوگاز و کود حاصل از آن: 24
1-10- ساختار کلي دستگاه توليد بيوگاز: 24
1-10-1- حوضچه ورودي: 24
1-10-2- حوضچه خروجي: 25
1-10-3- مخزن تخمير: 25
1-10-4- محفظه گاز: 26
1-11- مهمترین طرحهای بیوگاز ساخته شده در جهان: 28
1-11-1- دستگاه بیوگاز عمودی 28
1-11-2- دستگاه بیوگاز افقی 30
1-11-3- دستگاه بیوگاز مشترک 31
1-11-4-دستگاه بیوگاز مدل چینی (قبه ثابت) 32
1-11-5- دستگاه بیوگاز مدل فرانسوی 34
1-11-6- دستگاه بیوگاز با لولههای چرمی 35
1-11-7-دستگاه بیوگاز با مخزن پلی اتیلنی 37
1-11-8- دستگاه بيوگاز با سرپوش شناور (مدل هندي): 37
1-11-9- دستگاه بيوگاز مدل تايواني (واحدهای بالونی): 39
1-11-10- دستگاه بیوگاز مدل نپال: 40
1-12- مروری بر مطالعات انجام شده 40
1-1- تعریف بیوگاز 5
1-2- منابع تولید بیوگاز 6
1-3- نحوه تولید بیوگاز 7
1-4- اصول هضم بي هوازي در تولید بیوگاز 8
1-5- مراحل شیمیائی تخمیر مواد آلی (شامل چربیها، هیدراتهای کربن و پرتئین ها) 12
1-5-1- تخمیر چربیها 12
1-5-2- تخمیر هیدراتهای کربن 12
1-5-3- تخمیر پرتئینها 13
1-6- پارامترهاي مؤثر بر فرآيند هضم بيهوازي 13
1-6-1- درجه حرارت محیط تخمیر 14
1-6-2- اسیدیته (PH 16)
1-6-3- میزان حضور مواد مغذی در محیط (C/N) 16
1-6-4- درجه غلظت مواد 17
1-6-5- میزان حضور عوامل سمی 17
1-6-6- مدت زمان ماند مخلوط در مخزن هضم 18
1-6-7- همزدن محتویات مخزن هضم و هموژنیزه کردن محتویات 19
1-6-8- آماده سازی مواد خام قبل از بارگیری 20
1-6-9- وجود مواد تسریع کننده واکنش 21
1-6-10- اصلاح و تغيير در طراحي دستگاه بيوگاز 21
1-6-11- مواد افزودني شيميائي 21
1-6-12- تغيير دادن نسبت خوراک دستگاه 21
1-6-13- محيط بيهوازي (بسته) 22
1-7- انواع روشهای بارگذاری مخازن هضم: 22
1-7-1- سیستم پيوسته: 22
1-7-2- سیستم نيمه پيوسته: 22
1-7-3- سیستم ناپيوسته: 22
1-8- جمع آوري بیوگاز تولیدی: 23
1-9- بیوگاز و کود حاصل از آن: 24
1-10- ساختار کلي دستگاه توليد بيوگاز: 24
1-10-1- حوضچه ورودي: 24
1-10-2- حوضچه خروجي: 25
1-10-3- مخزن تخمير: 25
1-10-4- محفظه گاز: 26
1-11- مهمترین طرحهای بیوگاز ساخته شده در جهان: 28
1-11-1- دستگاه بیوگاز عمودی 28
1-11-2- دستگاه بیوگاز افقی 30
1-11-3- دستگاه بیوگاز مشترک 31
1-11-4-دستگاه بیوگاز مدل چینی (قبه ثابت) 32
1-11-5- دستگاه بیوگاز مدل فرانسوی 34
1-11-6- دستگاه بیوگاز با لولههای چرمی 35
1-11-7-دستگاه بیوگاز با مخزن پلی اتیلنی 37
1-11-8- دستگاه بيوگاز با سرپوش شناور (مدل هندي): 37
1-11-9- دستگاه بيوگاز مدل تايواني (واحدهای بالونی): 39
1-11-10- دستگاه بیوگاز مدل نپال: 40
1-12- مروری بر مطالعات انجام شده 40
2- مواد و روش ها 49
2-1- مراحل ساخت واحد بیوگاز با تمام جزئیات آن: 49
2-1-1- انتخاب مکان ساخت واحد بیوگاز 49
2-1-2- بررسی شرایط جوی 51
2-1-3- بررسی شرایط خاک منطقه 51
2-1-4- بررسی مواد آلی مورد نیاز 52
2-1-4-1- کود مرغی 52
2-1-4-2- کود بلدرچین 52
2-2- طراحی و ساخت اتاقک عایق: 53
2-2-1- طراحی اتاقک عایق 53
2-2-2- ساخت اتاقک عایق 53
2-2-3- دریچه خروجی: 54
2-3- مراحل طراحی و ساخت مخزن هضم دستگاه: 55
2-3-1- طراحی مخزن هضم: 55
2-3-2- ساخت دستگاه: 57
2-3-2-1- انتخاب مخزن هضم: 58
2-3-2-2- لوله ورودی: 58
2-3-2-3- لوله خروجی: 59
2-3-2-4- فشار سنج: 61
2-3-2-5- طراحی المنتها: 62
2-3-2-6- PH متر: 66
2-4- عایق کاری مخزن هضم 66
2-5- تست رآکتور 67
2-5-1- تست دستگاه با آب برای اطمینان از آب بندی بودن: 67
2-5-2- تست صحت کار المنتها: 68
2-5-3- تست گازبندی مخزن: 68
2-6- مشخصات دستگاه تست گاز: 70
2-6-1- دستگاه آنالایزر گاز ساخت کمپانی Testo آلمان 70
2-7- معرفی شبکه عصبی 71
2-8- شبكه عصبي مصنوعي 71
2-8-1- شبکه پس انتشار پیش خور (FFBP) : 76
2-8-2- شبکه های پس انتشار پیشرو (CFBP): 76
2-8-3- الگوریتم لونبرگ- مارکوارت (LM) 77
2-8-4- الگوریتم تنظیم بیزی (BR) 77
2-8-5- مجذور میانگین مربعات خطا 78
2-8-6- خطای میانگین مطلق 78
2-8-7- ضریب تعیین (همبستگی) 78
2-9- انجام آزمایش: 79
2-1- مراحل ساخت واحد بیوگاز با تمام جزئیات آن: 49
2-1-1- انتخاب مکان ساخت واحد بیوگاز 49
2-1-2- بررسی شرایط جوی 51
2-1-3- بررسی شرایط خاک منطقه 51
2-1-4- بررسی مواد آلی مورد نیاز 52
2-1-4-1- کود مرغی 52
2-1-4-2- کود بلدرچین 52
2-2- طراحی و ساخت اتاقک عایق: 53
2-2-1- طراحی اتاقک عایق 53
2-2-2- ساخت اتاقک عایق 53
2-2-3- دریچه خروجی: 54
2-3- مراحل طراحی و ساخت مخزن هضم دستگاه: 55
2-3-1- طراحی مخزن هضم: 55
2-3-2- ساخت دستگاه: 57
2-3-2-1- انتخاب مخزن هضم: 58
2-3-2-2- لوله ورودی: 58
2-3-2-3- لوله خروجی: 59
2-3-2-4- فشار سنج: 61
2-3-2-5- طراحی المنتها: 62
2-3-2-6- PH متر: 66
2-4- عایق کاری مخزن هضم 66
2-5- تست رآکتور 67
2-5-1- تست دستگاه با آب برای اطمینان از آب بندی بودن: 67
2-5-2- تست صحت کار المنتها: 68
2-5-3- تست گازبندی مخزن: 68
2-6- مشخصات دستگاه تست گاز: 70
2-6-1- دستگاه آنالایزر گاز ساخت کمپانی Testo آلمان 70
2-7- معرفی شبکه عصبی 71
2-8- شبكه عصبي مصنوعي 71
2-8-1- شبکه پس انتشار پیش خور (FFBP) : 76
2-8-2- شبکه های پس انتشار پیشرو (CFBP): 76
2-8-3- الگوریتم لونبرگ- مارکوارت (LM) 77
2-8-4- الگوریتم تنظیم بیزی (BR) 77
2-8-5- مجذور میانگین مربعات خطا 78
2-8-6- خطای میانگین مطلق 78
2-8-7- ضریب تعیین (همبستگی) 78
2-9- انجام آزمایش: 79
3- نتایج 81
3-1- ساخت رآکتور 81
3-2- آزمایش کود مرغی در دمای 35 درجه سانتیگراد 83
3-2-1- بررسی اثر دما بر حجم بیوگاز تولیدی از کود مرغی 84
3-2-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود مرغی 85
3-2-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود مرغی 86
3-3- آزمایش کود مرغی در دمای 30 درجه سانتیگراد 87
3-3-1- بررسی اثر دما بر حجم بیوگاز تولیدی از کود مرغی 87
3-3-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود مرغی 87
3-3-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود مرغی 88
3-4- آزمایش کود بلدرچین در دمای 35 درجه سانتیگراد 89
3-4-1- بررسی اثر دما بر روی حجم بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین 90
3-4-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود بلدرچین 91
3-4-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود بلدرچین 92
3-5- آزمایش با کود بلدرچین در دمای 30 درجه سانتیگراد 93
3-5-1- بررسی اثر دما بر روی حجم بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین 93
3-5-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین 94
3-5-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود بلدرچین 95
3-6- بررسی و مقایسه پارامترهای کود مرغی و بلدرچین در دمای مشخص 96
3-6-1- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد 96
3-6-2- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد 97
3-6-3- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد 98
3-6-4- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد 99
3-6-5- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد 100
3-6-6- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد 101
3-7- بررسی و مقایسه پارامترها در دو دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 102
3-7-1- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 102
3-7-2- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 103
3-7-3- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 104
3-7-4- مقایسه حجم گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 105
3-7-5- مقایسه فشار گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 106
3-7-6- مقایسه PH گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 107
3-8- نتایج شبکه عصبی 108
3-8-1- بررسی نتایج شبیه سازی در شبکه عصبی برای کود مرغی 109
3-8-1-1- بررسی فشار گاز در آزمایش کود مرغی 109
3-8-1-2- بررسی ph گاز در آزمایش کود مرغی 111
3-8-1-3- بررسی حجم گاز در آزمایش کود مرغی 114
3-8-2- بررسی نتایج شبیه سازی در شبکه عصبی برای کود بلدرچین 116
3-8-2-1- بررسی فشار گاز در آزمایش کود بلدرچین 116
3-8-2-2- بررسی ph گاز در آزمایش کود بلدرچین 118
3-8-2-3- بررسی حجم گاز در آزمایش کود بلدرچین 121
3-1- ساخت رآکتور 81
3-2- آزمایش کود مرغی در دمای 35 درجه سانتیگراد 83
3-2-1- بررسی اثر دما بر حجم بیوگاز تولیدی از کود مرغی 84
3-2-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود مرغی 85
3-2-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود مرغی 86
3-3- آزمایش کود مرغی در دمای 30 درجه سانتیگراد 87
3-3-1- بررسی اثر دما بر حجم بیوگاز تولیدی از کود مرغی 87
3-3-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود مرغی 87
3-3-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود مرغی 88
3-4- آزمایش کود بلدرچین در دمای 35 درجه سانتیگراد 89
3-4-1- بررسی اثر دما بر روی حجم بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین 90
3-4-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود بلدرچین 91
3-4-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود بلدرچین 92
3-5- آزمایش با کود بلدرچین در دمای 30 درجه سانتیگراد 93
3-5-1- بررسی اثر دما بر روی حجم بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین 93
3-5-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین 94
3-5-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود بلدرچین 95
3-6- بررسی و مقایسه پارامترهای کود مرغی و بلدرچین در دمای مشخص 96
3-6-1- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد 96
3-6-2- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد 97
3-6-3- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد 98
3-6-4- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد 99
3-6-5- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد 100
3-6-6- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد 101
3-7- بررسی و مقایسه پارامترها در دو دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 102
3-7-1- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 102
3-7-2- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 103
3-7-3- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 104
3-7-4- مقایسه حجم گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 105
3-7-5- مقایسه فشار گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 106
3-7-6- مقایسه PH گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 107
3-8- نتایج شبکه عصبی 108
3-8-1- بررسی نتایج شبیه سازی در شبکه عصبی برای کود مرغی 109
3-8-1-1- بررسی فشار گاز در آزمایش کود مرغی 109
3-8-1-2- بررسی ph گاز در آزمایش کود مرغی 111
3-8-1-3- بررسی حجم گاز در آزمایش کود مرغی 114
3-8-2- بررسی نتایج شبیه سازی در شبکه عصبی برای کود بلدرچین 116
3-8-2-1- بررسی فشار گاز در آزمایش کود بلدرچین 116
3-8-2-2- بررسی ph گاز در آزمایش کود بلدرچین 118
3-8-2-3- بررسی حجم گاز در آزمایش کود بلدرچین 121
4- منابع: 125
طراحی و ساخت دستگاه های بیوگاز,دستگاه های بیوگاز,طراحی دستگاه های بیوگاز,ساخت دستگاه های بیوگاز,دستگاه های تولید بیوگاز,ساخت دستگاه تولید بیوگاز,تولید بیوگاز,بیوگاز,بیومس,انرژیهای نو,انرژیهای تجدیدپذیر,دستگاه تولید بیوگاز
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید