دینا فایل / مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانو ذرات آلومینا
مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانو ذرات آلومینا
مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانو ذرات آلومینا
مقدمه ای کامل و جامع وبسیار مناسب 33 صفحه فایل word با فهرست مطالب، جدولها و شکلها و با رعایت تمام نکات نگارشی
__________________________
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانوذرات آلومینا 1
1-1- اثر پیشمادههای متفاوت.. 1
1-2- اثر غلظت مولی مواد اولیه. 3
1-2-1- سنتز پودر بسيار ريز با استفاده از يك روش سل ژل ساده 4
1-2-2- کنترل مورفولوژی نانوساختارهای آلومینا به روش بدون قالب سلووترمال.. 5
1-3- اثر دما 7
1-4- اثر روشهای مختلف سنتز. 14
1-5- اثر pH.. 16
1-6- اثر روش خشک کردن روی ذرات نهایی.. 21
1-6- اثر عامل رسوب دهنده 27
فهرست جدولها
جدول 1-1: ویژگیهای پودر ژل، بوهمیت و آلومینای گذاری سنتز شده در دماهای مختلف
جدول 1-2: نتایج مشاهدات DTA و TEM زیروژل به دست آمده در pH مختلف
جدول 1-3: افزایش تدریجی دما و فشار اتوکلاو متناسب با زمان گرمادهی
جدول 1-4: سطح مقطع، متوسط شعاع حفرهها و چگالی حفرههای γ-آلومینا سنتز شده با عاملهای رسوب مختلف
فهرست شکلها
شکل 1-1: طیف XRD ذرات به دست آمده با پیش ماده (a) نیترات آلومینیوم (b) سولفات آلومینیوم
شکل 1-2: تصویر SEM نمونههای سنتز شده با (a نیترات آلومینیوم و بازپخت شده در دمای ˚C 1100
شکل 1-3: طیفXRD نمونههای باز پخت شده در دمای ˚C1000 (a) 5/0 C/N= (b) 1C/N= (c) 2C/N=
شکل 1-4: تصویر FESEM پودر بازپخت شده در دمای ˚C1000 با نسبت-های مختلف (a) 5/0C/N=
شکل 1-5: تصویرTEM نانوکریستالهای بوهمیت سنتز شده در دمای ˚C190 به مدت 20 ساعت با حلالهای مختلف (A) تولوئن و ایزوپروپانول با نسبت حجمی برابر (B) تصویر HRTEM از یک نانوتیوپ (C) ایزوپروپانول (D) تولوئن (E) اتیلن دیامین و ایزوپروپانول با نسبت حجمی برابر (F) آب و ایزوپروپانول با نسبت حجمی برابر
شکل 1-6: طیف XRD نمونهها (A) قبل از بازپخت (B) بعد از بازپخت (a) تولوئن و ایزوپروپانول (b) آب مقطر و ایزوپروپانول (c) ایزوپروپانول
شکل 1-7: طیف XRD پودر ژلی، بوهمیت و نمونههای باز پخت شده در دماهای ˚C500 تا ˚C600 به مدت 6 ساعت و ˚C1000 به مدت 1 ساعت 9
شکل 1-8: طیف XRD نمونههای باز پخت شده در دمای ˚C500 تا ˚C100
شکل 1-9: تصویر FESEM نانوپولکهای بوهمیت
شکل 1-10: تصویر TEM a)) بوهمیت و نمونههای بازپخت شده در (b) ˚C500 ،c) ) ˚C600 ،d) ) ˚C700
شکل 1-11: تصویر TEM نمونههای بازپخت شده در a)) ˚C800 ،b) ) ˚C900 ،c) ) ˚C1000
شکل 1-12: ((a نمودار جذب N2 بوهمیت و پودرهای بازپخت شده در دمای مختلف ((b توزیع اندازه حفرهها
شکل 1-13: سطح مقطع نانوذرات سنتز شده به روش (a) میکروامولسیون (b) سل ژل بر حسب زمان بازپخت
شکل 1-14: طیف XRD نمونههای تهیه شده به روش 1)میکروامولسیون 2) سل ژل
شکل 1-15: تصویر TEM نمونههای تهیه شده به روش a)) میکروامولسیون b)) سل ژل
شکل 1-16: طیف XRD نانو ذرات α-آلومینا
شکل 1-17: فلوچارت تهیه نانو ذرات α-آلومینا به روش کلوئیدی
شکل 1-18: طیف XRD نانو ذرات تهیه شده در 12 PH=بازپخت شده در دمای˚C (a) 450 (b) ˚C1200
شکل 1-19: تصویر TEM پودر به دست آمده در ((a 12pH= و ((b 8pH= (c) 5/2pH=
شکل 1-20: سطح مقطع موثر پودرهای تهیه شده در pH متفاوت بعد از بازپخت در ˚C1200
شکل 1-21: طیف XRD زیروژل باز پخت شده در دماهای مختلف
شکل 1-22: طیف XRD نانو γ-آلومینا تهیه شده به روش خشک کردن فوق بحرانی در زمانهای مختلف خروج بخار اتانول (C) min10 (D) min30 (E) min50
شکل 1-23: تصویر SEM آلومینای تهیه شده به روش ((a بازپخت زیروژل در ˚C800 ((b خشک کردن فوق بحرانی
شکل 1-24: تصاویر SEM، FESEM و TEM آلومینا تهیه شده به روش فوق بحرانی در زمانهای مختلف خروج اتانول (a)، (b)، (c) 10 دقیقه (d)، (e)، (f) 50 دقیقه
شکل 1-25: طیفXRD (A بوهمیت (B γ-آلومینا تهیه شده ازعامل رسوب (a) NH4HCO3 (b) (NH4)2CO3
شکل 1-26: قدرت جذب فلوراید γ-آلومینا سنتز شده با 1) بیکربنات آمونیوم (2 بیکربنات سدیم (3 کربنات آمونیوم (4 کربنات سدیم
شکل 1-27: تصویر SEM γ-آلومینا تهیه شده ازعامل رسوب (a) بی کربنات آمونیوم (b) کربنات آمونیوم (c) بی کربنات سدیم (d) کربنات سدیم
نانو ذرات آلومینا,خواص ساختاری آلومینا,نانو ذران اکسید آلومینیوم,پایان نامه آلومینا