مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانو ذرات آلومینا

مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانو ذرات آلومینا

مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانو ذرات آلومینا

مقدمه ای کامل و جامع وبسیار مناسب  33 صفحه فایل word با فهرست مطالب، جدولها و شکلها و با رعایت تمام نکات نگارشی

 

__________________________

 

فهرست مطالب

 

عنوان                                                                                         صفحه 

 

مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانوذرات آلومینا 1

1-1- اثر پیش­ماده­های متفاوت.. 1

1-2- اثر غلظت مولی مواد اولیه. 3

1-2-1- سنتز پودر بسيار ريز با استفاده از يك روش سل ژل ساده 4

1-2-2- کنترل مورفولوژی نانوساختارهای آلومینا به روش بدون قالب سلووترمال.. 5

1-3- اثر دما 7

1-4- اثر روش­های مختلف سنتز. 14

1-5- اثر pH.. 16

1-6- اثر روش خشک کردن روی ذرات نهایی.. 21

1-6- اثر عامل رسوب دهنده 27

 

 

فهرست جدول­ها

 

 جدول 1-1: ویژگی­های پودر ژل، بوهمیت و آلومینای گذاری سنتز شده در دماهای مختلف

جدول 1-2: نتایج مشاهدات DTA و TEM زیروژل به دست آمده در pH مختلف

جدول 1-3: افزایش تدریجی دما و فشار اتوکلاو متناسب با زمان گرمادهی

جدول 1-4: سطح مقطع، متوسط شعاع حفره­ها و چگالی حفره­های γ-آلومینا سنتز شده با عامل­های رسوب مختلف

 

 

 

فهرست شکل­ها

  

شکل 1-1: طیف XRD ذرات به دست آمده با پیش ماده (a) نیترات آلومینیوم (b) سولفات آلومینیوم

شکل 1-2: تصویر SEM نمونه­های سنتز شده با (a نیترات آلومینیوم و بازپخت شده در دمای ˚C 1100 

شکل 1-3: طیفXRD نمونه­های باز پخت شده در دمای ˚C1000 (a) 5/0 C/N= (b) 1C/N=  (c) 2C/N=

شکل 1-4: تصویر FESEM پودر بازپخت شده در دمای ˚C1000 با نسبت-های مختلف (a) 5/0C/N=

شکل 1-5: تصویرTEM  نانوکریستال­های بوهمیت سنتز شده در دمای ˚C190 به مدت 20 ساعت با حلال­های مختلف (A) تولوئن و ایزوپروپانول با نسبت حجمی برابر (B) تصویر HRTEM از یک نانوتیوپ  (C) ایزوپروپانول (D) تولوئن (E)  اتیلن دیامین و ایزوپروپانول با نسبت حجمی برابر (F) آب و ایزوپروپانول با نسبت حجمی برابر 

شکل 1-6: طیف XRD نمونه­ها (A) قبل از بازپخت (B) بعد از بازپخت  (a) تولوئن و ایزوپروپانول (b) آب مقطر و ایزوپروپانول (c) ایزوپروپانول

شکل 1-7: طیف XRD پودر ژلی، بوهمیت و نمونه­های باز پخت شده در دماهای ˚C500 تا ˚C600 به مدت 6 ساعت و ˚C1000 به مدت 1 ساعت   9

شکل 1-8: طیف XRD نمونه­های باز پخت شده در دمای ˚C500 تا ˚C100

شکل 1-9: تصویر FESEM نانوپولک­های بوهمیت

شکل 1-10: تصویر TEM a)) بوهمیت و نمونه­های بازپخت شده در  (b)  ˚C500 ،c) ) ˚C600 ،d) ) ˚C700 

شکل 1-11: تصویر TEM نمونه­های بازپخت شده در  a)) ˚C800 ،b) ) ˚C900 ،c) ) ˚C1000 

شکل 1-12: ((a نمودار جذب N2 بوهمیت و پودرهای بازپخت شده در دمای مختلف ((b توزیع اندازه حفره­ها

شکل 1-13: سطح مقطع نانوذرات سنتز شده به روش (a) میکروامولسیون (b) سل ژل بر حسب زمان بازپخت

شکل 1-14: طیف XRD نمونه­های تهیه شده به روش 1)میکروامولسیون 2) سل ژل

شکل 1-15: تصویر TEM نمونه­های تهیه شده به روش a)) میکروامولسیون b)) سل ژل 

شکل 1-16: طیف XRD نانو ذرات α-آلومینا

شکل 1-17: فلوچارت تهیه نانو ذرات α-آلومینا به روش کلوئیدی

شکل 1-18: طیف XRD نانو ذرات تهیه شده در 12 PH=بازپخت شده در دمای˚C (a) 450 (b) ˚C1200 

شکل 1-19: تصویر TEM پودر به دست آمده در ((a 12pH= و ((b 8pH= (c) 5/2pH=

شکل 1-20: سطح مقطع موثر پودرهای تهیه شده در pH متفاوت بعد از بازپخت در ˚C1200

شکل 1-21: طیف XRD زیروژل باز پخت شده در دماهای مختلف

شکل 1-22: طیف XRD  نانو γ-آلومینا تهیه شده به روش خشک کردن فوق بحرانی در زمانهای مختلف خروج بخار اتانول (C) min10  (D) min30  (E) min50

شکل 1-23: تصویر SEM آلومینای تهیه شده به روش ((a بازپخت زیروژل در ˚C800  ((b خشک کردن فوق بحرانی

شکل 1-24: تصاویر  SEM، FESEM و TEM آلومینا تهیه شده به روش فوق بحرانی در زمان­های مختلف خروج اتانول (a)، (b)، (c) 10 دقیقه   (d)، (e)، (f) 50 دقیقه

شکل 1-25: طیفXRD  (A بوهمیت  (B γ-آلومینا تهیه شده ازعامل رسوب (a) NH4HCO3                     (b) (NH4)2CO3

شکل 1-26: قدرت جذب فلوراید γ-آلومینا سنتز شده با 1) بیکربنات آمونیوم (2 بیکربنات سدیم (3 کربنات آمونیوم (4 کربنات سدیم

شکل 1-27: تصویر SEM γ-آلومینا تهیه شده ازعامل رسوب (a) بی کربنات آمونیوم (b) کربنات آمونیوم (c) بی کربنات سدیم (d) کربنات سدیم

 

 


دریافت فایل


مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانو ذرات آلومینا

نانو ذرات آلومینا,خواص ساختاری آلومینا,نانو ذران اکسید آلومینیوم,پایان نامه آلومینا

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید