تحقیق در مورد معدن سرچشمه

تحقیق در مورد معدن سرچشمه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 11 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

معدن سرچشمه

مجتمع مس سرچشمه در 160 كيلومتري جنوب غرب كرمان و 50 كيلومتري جنوب رفسنجان قرار دارد. ارتفاع اين ناحيه از سطح دريا به‫طور متوسط 2600 متر و بلندترين نقطه آن 3000 متر است. كانسارهاي سرچشمه در قسمت مركزي سلسله جبال زاگرس قرار گرفته و متشكل از سنگهاي چين خورده گسله، سنگهاي رسوبي و مواد آتشفشاني اوايل دوران سوم است.

كانسار معدن مس سرچشمه از نوع پروفيري است. اين معدن يكي از بزرگترين معادن روباز جهان به شمار مي‫رود و ذخيره زمين شناسي آن، بالغ بر يك ميليارد و دويست ميليون تن سنگ سولفوري با عيار متوسط 7/0 درصد برآورد شده است.

استخراج در معدن سرچشمه بدين شرح است كه پس از عمليات انفجار، سنگ معدن بر اساس نوع و مشخصات مربوطه توسط كاميونهاي بزرگ معدني به محل مناسب انتقال مي‫يابد و از آنجا با توجه به برنامه توليد معدن جهت سنگ شكن اوليه(از نوع ژيراتوري) بارگيري مي شود. پس از خردايش، خاك با دانه بندي 100 درصد زير 8 اينچ در انبار درشت با ظرفيت 150 هزار تن ذخيره مي‫شود.

در حال حاضر و پس از انجام فاز اول توسعه معدن، ميزان سنگ سولفوري قابل انتقال به سنگ شكن اوليه به سقف 60 هزار تن در روز با عيار متوسط 9/0 درصد رسيده است كه با اجراي فاز دوم توسعه، اين ميزان به حدود 80 هزار تن در روز با عيار متوسط 85/0 درصد خواهد رسيد.

معدن چغارت

معدن سنگ آهن چغارت در 12 کيلومتري شمال شرقي شهرستان بافق و در 125 کيلومتري جنوب شرقي مرکز استان يزد واقع شده است. عمليات اکتشافي در اين منطقه در سال 1341 آغاز شده است و از سال 1347 مطالعات ژئوفيزيکي، زمين شناسي، حفاري و نقشه برداري بطور گسترده اي آغاز گرديد که نتيجه اين فعاليتها اکتشاف بيش از 5,2 ميليارد تن سنگ آهن و منگنز در بافق و مناطق مختلف کشور مي باشد که از اين ميان حدود 38 آنومالي آهن دار با ذخيره زمين شناسي بالغ بر 1,7 ميليارد تن در منطقه ايران مرکزي برآورد گرديد. مهمترين کانسارهاي اين منطقه چغارت، چادرملو، چاه گز، آنومالي شمالي و سه چاهون مي باشد. روش استخراج در اين معدن، روباز و پلکاني بصورت انتخابي مي باشد و ارتفاع پله هاي استخراجي 12,5 متر مي باشد. سنگهاي حاصل از انفجار پس از بارگيري توسط شاولها، بوسيله تراکهاي 30 تني به انبارهاي مخصوص انتقال مي يابد و سنگ آهن عيار بالا به بونکر کارخانه سنگ شکن با حجم 250 متر مکعب حمل مي شود.

سنگ ارسالي به کارخانه در سه مرحله بوسيله سنگ شکنهاي فکي، مخروطي درشت دانه و دو مخروطي ريزدانه خرد و سپس توسط سرندها به دو فراکسيون آگلومره(1تا 10 ميليمتر) و کوره بلند(10تا 25 ميليمتر) با شرايط فني توافق شده با ذوب آهن اصفهان در انبارهاي 35000 تني به طور جداگانه انباشته و آماده حمل مي گردد. در نهايت محصول توسط قطار به مراکز مصرف ( داخلي و خارجي ) انتقال مي يابد. طرح توسعه مجتمع سنگ آهن مرکزي به نام کارخانه هاي تغليظ چغارت و سه چاهون در کنار هم راه اندازي شده است. هر دو خط با مجموع توليد 3.2 ميليون در سال فعاليت مي نمايند. تجهيزات کارخانه تغليظ چغارت شامل استاکر، ريکلايمر، آسياي خودشکن، هيدروسيکلون، جداکننده هاي مغناطيسي، فيلتر نواري و سيلوهاي ذخيره است. کارخانه تغليظ سه چاهون نيز علاوه بر تجهيزات ذکر شده براي کارخانه تغليظ چغارت داراي يک آسياي گلوله اي نيز است.

عمده مصرف کننده محصولات کارخانه دانه بندي چغارت، ذوب آهن اصفهان مي باشد، با اين وجود در حال حاضر با توجه به بازاريابيهاي انجام شده بخشي از اين محصولات به پاکستان صادر مي شود.

از طرحهاي در حال انجام اين واحد مي توان به طرح آگلومراسيون، توليد بالاست از باطله هاي معدن و پروژه طرح توسعه چغارت اشاره کرد. طرح توسعه چغارت شام

خوراك هاي كارخانه:

کانسنگ پرعيار کم عيار

کانسنگ پرعيار کم فسفر

دستگاه ها و ماشين آلات موجود در كارخانه

[سرند] [سنگ شکن فکي] [سنگ شکن مخروطي مرحله 2 KMD] [سنگ شکن مخروطي مرحله 2 KMDT] [سنگ شکن مخروطي مرحله اول KCD] [بونکر قبل از سنگ شکن فکي]

معدن چغارت يكي از معادن بزرگ سن گ آهن كشور م يباشد كه به دليل فرسودگي ناوگان حمل در اين معدن طبق برنامه ريزي سال 83 ، بارگيري و حمل 68 درصد از توليد معدن به بخش خصوصي واگذار شده است. در اين تحقيق با استفاده از تكنيك شبيه سازي و بهره گيري از نرم افزار ARENA عملكرد سيستم حمل و نقل معدن چغارت مورد مطالعه قرار گرفته است . نرم افزار ARENA نرم افزار شبيه سازي تو انمندي است كه شي ءگرا بوده و مدل سازي در آن به صورت فرآيندگرا انجام م ي شود. در اين تحقيق پس از مدلسازي سيستم موجود در معدن و تعيين عملكرد سيستم، با توسعه مدل پتانسيل افزايش توليد با ماشين آلات بارگيري فعال موجود در معدن و هزينه هاي واحد توليد مورد بررسي قرار گرفت. همچنين با تغيير پارامترهاي مدل و منطبق كردن آن ب ا وضعيتهاي مختلف پيشنهادي جديد براي معد ن از قبيل: جايگزيني كاميونهاي با ظرفيت مختلف و ب هكارگيري تركيبهاي مختلف شاول - كاميون با فرض گسترش فعاليتهاي معدني به افق هاي پايينتر ، تعداد بهينه كاميون در هر مورد تعيين شد . همچنين با ب ه كارگيري مكانيزمي به منظور گسي ل كاميونها به روش ديسپچينگ در مدلهاي فوق، تاثير كاربرد روش بهينه گسيل كاميون بر توليد و هزينه هاي توليد بررسي شد.

گام برداشتن در شاهراه صنعت , نيازمند تخصص , پشتكار , عزم و اراده اي خلل ناپذير است .

در جهان صنعتي امروز پويندگان مسير تكنولوژي خود را با انواع و اقسام تجهيزات بگونه اي مهيا ساخته اند كه بتوانند گوي سبقت را از ديگران بربايند.

رقابت تنگاتنگ بين كشورهاي در حال توسعه براي گذار از مرحله صنعتي شدن گواهي بر اين مدعاست . در اين مسير برخي آنچنان از ديگران پيشي مي گيرند كه از آنها به عنوان كشوري پيشرفته ياد شده و توانسته اند خود را از جرگه نام كشورهاي عقب مانده يا جهان سوم « در بدترين حالت نامگذاري » و يا كشورهاي در حال توسعه « در بهترين حالت آن » جدا ساخته و به جرگه كشورهاي توسعه يافته بپيوندند.

پيشرفت رشد اقتصادي در اين مجامع معلول تلاش و كوشش مردان متخصص و صنعتكار آنان است كه با پشتكار , عزم و اراده اي مثال زدني گامهاي صنعتي شدن را هر چه بلندتر و استوارتر برداشته اند.


دریافت فایل


تحقیق در مورد معدن سرچشمه

تحقیق در مورد معدن سرچشمه ,معدن سرچشمه,دانلود تحقیق در مورد معدن سرچشمه ,معدن,سرچشمه

عمومی و آزاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید