تحقیق درباره اهميت بررسي عناصر ضد مغذي و بازدارنده ها درخوراک

تحقیق درباره اهميت بررسي عناصر ضد مغذي و بازدارنده ها درخوراک

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 12 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

-     لكتين‌ها 2- تانن‌ها 3- ساپونين‌‌ها 4- اسيدهاي آمينه غير پروتئيني  5- مواد ضد مغذي در منابع پروتئين حيواني                      

w       بازدارنده‌هاي معدني :

1-     کيلاتها (اسيد فايتيک , اسيد اکساليک) 2- گوسيپول 3- گلوکوزينولات ها                                          

w       بازدارنده‌هاي ويتامينه

w       بازدارنده‌ها در چربي  :

1-     اسيد اروسيک 2- اسيدهاي چرب حلقوي                                                          

w       بازدارنده‌ها  در کربوهيدراتها  :            

   پلي ساکاريدهاي غيرنشاسته اي                                   

 بازدارنده‌هاي پروتئازها

w       محدودكننده تريپسين و كيموتريپسين :

–  محدود کنندهاي تريپسين به نامهاي محدود کننده سويا (اولين بار در اين منبع غذايي کشف گرديد) و يا  محدود کننده کنيتز (اولين کسي اين ماده ضد مغذي را کشف کرد) خوانده مي شوند. در لگوم ها خصوصا سويا ، باقلا و لوبيا خام وجود دارند. مصرف سوياي خام باعث کاهش رشد در حيوان مي شود که علت آن وجود عناصر ضد مغذي است که موجب اختلالاتي در هضم و جذب منابع پروتئيني مي شود. عدم تعادل در الگوي اسيد هاي آمينه که جذب مي شوند بعلت کند شدن روند آزاد سازي اسيدهاي آمينه ضروري نظير متيونين و يا دفع اسيد آمينه گوگرد دار سيستئن به موجب دفع آنزيم هاي تريپسينوژن وکيموتريپسينوژن.

 

مکانيسم اثر منفي محصول جنبي تريپسين در تحريک فعاليت پانکراس:

w   بطور كلي چگونگي ترشحات پانكراس توسط يك مكانيزم اثر منفي محصول جنبي منفي (Negative feedback mechanism) كنترل مي شود كه در آن ترشحات حاصله از پانكراس توسط سطح تريپسين در روده مشخص مي گردد. با كاهش سطح تريپسين در دئودنيوم (Dudenum) به علت تشكيل تركيبات پيچيده حاصله از تركيب تريپسين با بازدارنده ها، پانكراس مجبور به ترشح بيشتر آنزيم مي گردد. هورمون كوله سيستوكينين (Cholcystokinin)كه از موكوس روده ترشح مي شود به عنوان يك واسطه عمل مي نمايد.


دریافت فایل


تحقیق درباره اهميت بررسي عناصر ضد مغذي و بازدارنده ها درخوراک

ضد مغذی ,عناصر ضد مغذی,تحقیق درباره اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک

علوم پایه

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید