تحقیق درباره دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي

تحقیق درباره دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 11 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

توليد و شناسايي مكان يا عامل آلودگي اين دستورالعمل براي مواد اوليه ورودي محصول حين فرآيند و محصول نهايي كاربرد دارد.

  1. ارلن 100.250.500 سي‌سي؛
  2. پيپت مدرج 2.5.10 سي‌سي؛
  3. پتري‌پيش؛
  4. درب‌ بازكن بطري؛
  5. ظروف درب‌دار شيشه‌اي نمونه‌برداري آب؛
  6. فويل آلومنيومي؛
  7. چراغ گاز؛
  8. جعب فلزي استريل پيپت و پتري‌ديش؛
  9. ظرف سبدي محل نمونه؛
  10. مشعل متحرك جهت نمونه‌برداري از محل؛
  11. جالوله‌اي؛
  12. آون تا250 درجه سانتيگراد؛
  13. پخچال؛
  14. انكوباتور به تعداد لازم؛
  15. اتوكلاو؛
  16. ترازو؛
  17. بن‌ماري جوش؛
  18. لوله دورهام؛
  19. لوله آزمايش؛
  20. دستكش يكبار مصرف؛
  21. كلن كانت.

 


دریافت فایل


تحقیق درباره دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي

تحقیق درباره دستورالعمل آزمون‌های میکروبی,آزمون‌های میکروبی, دستورالعمل

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید