تحقیق درباره حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت

تحقیق درباره حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 21 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

فشار رطوبت بر محصول و كيفيت كاربر نهايي گندم atricum aestivum L تاثير ميگذارد.مطالعات قبلي ثبات محصول و اركيبات محصول را در فشار رطوبت ارزيابي كردند. اين بررسي ثبات پارامترهاي با كيفيت گندم بهاري را نسبت به ثبات محصول و تركيباتش تحت فشار رطوبت ارزيابي كرد. در سال 1995 و 1996 جهت تعيين كردن اثرات شدت كاهش رطوبت در مورد محصول دانه و تركيبات آن، وزن آزمايشي ،پروتئين آرد ، عصاره آرد و ويژگيهاي مخلوط خمير و رنگ رشته فرنگي قليايي16 موجود پرورشي گندم بهاري تحت رژيمهاي كاهش رطوبت توليد شدند. كاهش رطوبت به طور متفاوت و مهمي بر وزن آزمايشي موجود پرورشي و محصول تاثير ميگذارد. كاهش كلي رطوبت در محصول به طور ابتدايي به علت كاهش در وزن هسته بود. و اثرات كاهش رطوبت در محصول موجود هاي پرورشي خاص به طور گسترده اي به علت اثرات در هسته هاي جوانه بوده است. شاخص هاي حساسيت به خشكي براي محصول با نيروي بالقوه محصول موجود پرورشي ارتباط دارد . كمبود محصول با كاهش ميانه رطوبت پيش بيني كننده كمبود محصول باكاهش شديد رطوبت نيست. اثرات شدت كاهش رطوبت در عصاره آرد زمان اوج ميكسوگراف با موجود پرورشي تغيير ميكند. كاهش رطوبت درخشندگي اوليه رشته فرنگي را كاهش مي دهد و زردي رشته فرنگي را افزايش مي دهد. هرچند رنگ رشته فرنگيهاي توليد شده با موجودات پرورشي گنجانده شده در اين بررسي به طور مشابهي به كاهش رطوبت عكس العمل نشان ميدهد. و حاكي ازاين مطلب است كه ارزيابي رنگ رشته فرنگي ممكن نيست در سرتاسر محيط هاي كاهش دهنده رطوبت  به ازمايش نياز داشته باشد . وزن آزمايشي و عصاره آرد جهت محصول دانه با DSIs ارتباط دارند. ازاينرو شناسايي كردن ژنوتيپ هاي تحمل كننده خشكي بر اساس ثبات محصول تحت فشار رطوبت نيز با داشتن وزن آزمايشي و عصاره آرد ژنوتيپ ها را تعيين ميكند.

  فشار آب در گندم الگوهاي رشد و توسعه را تغيير ميدهد. نيروي بالقوه كاهش يافته آب جلوي تقسيم سلولي ، رشد اندام و فوتوسنتز خالص و سنتز پروتئين را ميگيرد و تعادلات هورموني بافتهاي اصلي گياه را تغيير ميدهد. در انتخاب كردن موجودات پرورشي اصلاح شده ، پرورش دهندگان گياه سعي ميكنند حد مجاز را با سطوح ميانه فشار آب يكي كنند.حد مجاز نشان دهنده ثبات نسبي محصول اقتصادي حاصل از محصول گندم در حضور سطوح متغير فشار آب ميباشد. اگرچه فشار مقدار ديگر تركيبات محصول اقتصادي را افزايش ميدهد از جمله كميت دانه پروتئين دار. ژنوتيپها با مقدار ثابت اقتصادي به عنوان موجودات پرورشي و والدين پرورشي مطلوب ميباشند. بسياري از مطالعات فعل و انفعالات متقابل ژنوتيپ و محيط توليد را در مورد پارارمترهاي كيفيت نهايي گندم ارزيابي كردند. اين بررسيها جهت ارزيابي ثبات ژنوتيپي از روش شناسي هاي آماري با درجه هاي مختلف مهارت استفاده كردند. يك نتيجه گيري كلي از اين مطالعات اين است كه ژنوتيپ ، محيط و فعل و انفعالات متقابل با محيط به طور مهمي بر روي دامنه وسيعي از پارارمترهاي با كيفيت كاربر نهايي تاثير ميگذارد .اما نسبت به اثرات اصلي ژنوتيپ بزرگي اثرات فعل و انفعالي ژنوتيپ در محيط غالبا جزئي است. هرچند اين بررسيها اثرات فشار رطوبت را از ديگر عوامل محيطي چون درجه حرارت ، باروري ، شيوع بيماري و نوع خاك جدا نمي سازد. مطالعات كنترل شده تغيير ژنوتيپي را در واكنش تركيبات محصول با شدت فشار رطوبت بررسي كردند. اما اين نوع بررسيها جهت ارزيابي هاي كيفيت كاربر نهايي گسترش نيافته اند. بعلاوه يك سئوال مهم كه در اين تحقيق بي پاسخ باقي مي ماند اين است كه آيا ثبا ت تحت فشار رطوبت به ثبات كيفيت مربوط ميباشد يا خير ؟ اراينرو هدف از اين مطالعه مشخص كردن واكنش محصول ژنوتيپي و واكنش كيفيت جهت فشار رطوبت كاربردي نحت شرا يط نسبتا كنترل شده ميباشد.


دریافت فایل


تحقیق درباره حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت

کشاورزی,دانه گندم,غلات

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید