تحقیق-آسيب شناسي اجتماعي-17صفحه

تحقیق-آسيب شناسي اجتماعي-17صفحه

آسيب شناسي عبارت است از مطالعه و شناخت ريشه بي نظيمها در ارگانيسم در پزشكي به فرآيند به علت يابي بيماريها،آسيب شناسي گويند.در مشابهت كالبد انساني با كالبد جامعه مي توان اسيب شناسي اجتماعي را مطالعه و ريشه يابي بي نظمي هاي اجتماعي تعريف كرد.

در واقع، آسيب شناسي اجتماعي، مطالعه ناهنجاريها و آسيب هاي اجتماعي نظير بيكاري،اعتياد،فقر،خودكشي،روسپيگري، طلاق. ولگردي،گدايي و...همراه با علل و شيوه هاي پيشگيري و درمان آنها به انضمام مطالعه شرايط بيمارگونه و نابسامان اجتماعي است.

اعتياد چيست؟ معتاد كيست؟

اعتياد چيست؟اعتياد را به عادت كردن خود گرفتن،خوگر شدن،و خود را وقف عادتي نكوهيده كردن معني كرده اند.به عبارت ديگر، ابتلاي اسارات آميز به ماده مخدر كه از نظر جسمي يا اجتماعي زيان آور شمرده شود اعتياد نام دارد.

اصطلاح اعتياد به سهولت قابل تعريف نيست،اما عواقب آن به صورتهاي مختلف نظير كم شدن تحمل و وابستگي بدني هويدا مي شود.

در طب جديد به جاي كلمه اعتياد،وابستگي به دارو به كار مي رود كه داراي همان مفهوم ولي دقيق تر و صحيح تر است.مفهوم اين كلمه آن است كه انسان بر اثر كار برد نوعي ماده شيميايي از نظر جسمي و رواني به آن وابستگي پيدا مي كند،به طوري كه بر اثر دستيابي و مصرف دارو،احساس آرامش و لذت به او دست مي دهد؛در حالي كه نرسيدن دارو به خماري،دردهاي جسماني و احساس ناراحتي و عدم تامين دچار مي شود


دریافت فایل


تحقیق-آسيب شناسي اجتماعي-17صفحه

آسیب شناسی اجتماعی

علوم انسانی

فایل های جدید