تحقیق در مورد مرغداری

تحقیق در مورد مرغداری

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .DOC ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 24 صفحه


 قسمتی از متن .DOC : 

 

‏فهرست

‏فصل اول

‏مختصري ازنتايج و هدف كلي از تحقيق

‏فصل دوم

‏كليات

‏فصل سوم

‏مرغداري و تجهيزات مورد نياز

‏فصل چهارم

‏بررسيهاي مالي

‏فصل اول : مختصري ازنتايج و هدف كلي از تحقيق

‏از نظر جغرافيايي در 25 كيلومتري شهرستان گناوه بخش حيات داود روستاي قلعه حيدر واقع شده است

‏وسعت شركت :

‏4200متر–‏داراي‌سه‌سالن‌توليد‌100 * 12 = 1200متر –‏انبارمواداوليه600متر ساختمان‌ اداري‌و‌سرويسها‌250متر –‏ساختمان‌نگهباني‌170متروساير180مترمي‌باشد .

‏مجوز كار :

‏مجوزكار از اداره كل تعاون و جهاد سازندگي كسي شده است .

‏تعداد پرسنل :

‏ده نفر كه هشت نفر كارگر كه كارهايي از قبل پرورش و نگهداري از مرغها و نظافت‌سالن‌انجام‌مي‌دهند ، يك‌نفردامپزشك‌ويك‌نفرمهندس‌دامپروري‌كه‌به ‌عنوان‌كارگران‌كه‌دانه‌هاراطبق‌فرمول‌داده‌شده‌توسط‌دامپزشك‌تهيه‌مي‌كند .

‏غذاي مرغها :

‏عبارتند از ذرت و سويا و انواع ويتامينهاي موردنياز براي تغذيه جوجه ها .

‏بخشهاي شركت :

‏سالن پرورش ( توليد )

‏انبار مواد ( دانه )

‏بخش اداري و كارگري

‏نكات ساختمان سازي :

‏كف سالن :‏ بايد كف سالن پرورش از آجر يا سيمان باشد و از كف زمين چند سانتي متر بلندتر باشد تا ضمن خشك كردن رطوبت نفوذ نكند و دراثر بارندگي و جريان آب به لانه ها خسارتي وارد نشود .

‏تهويه : ‏ به‌تغييرهواوجايگزين شدن هواي كثيف با هواي تازه اطاق مي شود .

‏نوردادن :‏ طريقه نوردادن به جوجه ها در لانه هاي بدون پنجره و تاريك و لانه هاي با پنجره متفاوت است .

‏قسمتهاي مختلف هر سالن :

‏لانه :‏ بايستي لانه ها وسيع و جادار و قابل جابجا كردن باشد و بتوان آن را به آساني تميز كرد .

‏نشيمنگاه :‏ درمواقعي مورد استفاده قرار مي گيرد كه در ابعاد 5 * 7 سانتي متر ساخته مي شود .

‏وسايل مورد نياز پرورش مرغ :

‏1- ‏دانه خوري‏ : انواع مختلفي دارند كه عبارتند از :

‏دانه خوريهاي اتوماتيك :‏ كه از نظر صرفه جويي در كار و وقت و نيروي كارگر بسيار مقرون به صرفه است .

‏دانه خوريهاي آويزان :‏ كه تقريباً نيمه خودكار بوده و به نيروي كار كمتري نيازاست .

‏آب خوريها : ‏ جنس آنها از نوعي كه قابل شستشو و ضدعفوني باشد . انواع مختلف عبارتند از :

‏آب خوري استوانه اي

‏آب خوري مخروطي

‏آب خوري ناوداني يا اتوماتيك

‏مصرف آب براي مرغها براساس تعداد و سن جوجه ها محاسبه مي شود .

‏انواع جوجه كشي :

‏جوجه كشي طبيعي

‏جوجه كشي مصنوعي

‏درشركتهاي مرغداري از جوجه كشي مصنوعي استفاده مي كنند و درجه حرارت اين دستگاه ها اندازه درجه حرارت بدن مرغ كرچه است و تمام شرايط وامكانات را براي تخم مرغها براي پرورش جوجه سالم فراهم مي سازد .

‏بيماري مرغها :

‏نيوكاسل

‏گامبورو

‏برونشيت

‏آبله و غيره

‏هدف :

‏هدف تأمين نيازمنديهاي انساني مانند مواد غذايي پروتئيني ، كود و غيره …‏ سلامتي و شادابي مردم يك جامعه بستگي به تغذيه مناسب آنها دارد . تقريباً تمام طيوري كه از لحاظ توليد گوشت و تخم اهميت تجاري دارند ، از ميان پرندگان پر سفيدند . از نمونه هاي بارز اين نژادها مي توان به مرغ گلهورن سفيد ، مرغهاي سفيد آمريكايي ، كورينش سفيد و برهما اشاره كرد .

‏صنعت پرورش طيور به سطح بالايي از بازده توليد رسيده و اين موفقيت نه تنها زائيده تحقيقاتي است كه با دانش پايه آنها عجين شده و در مديريت طيور اعمال شده است و همچنين هدف اصلي و مهمتر از همه از جا و اشتغال افراد به كار و مقرون به صرفه بودن از نظر اقتصادي


دریافت فایل


تحقیق در مورد مرغداری

تحقیق در مورد مرغداری ,مرغداری,دانلود تحقیق در مورد مرغداری ,مرغداری

عمومی و آزاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید