دینا فایل / تحقیق درباره بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي
تحقیق درباره بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓
فرمت فایل: word
(قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحات:10
قسمتی از متن فایل دانلودی:
ضايعات مواد غذايي در كشوربه مراتب از ميزان متعارف ان در كشورهاي در حال توسعه بيشتر است با اينكه رقم دقيقي در سطح كشور در دسترس نيست برسيهاي موردي و نمونه اي نشان ميدهد ضايعات مواد غذايي در مراحل انبارداري-توزيع و نگهداري – اماده كردن و پخت در منزل و مصرف غذا در خانه حدود 30-25درصد است و در مورد بعضي محصولات مانند سبزي و صيفي به حدود 50 درصد نيز ميرسد . به عبارتي غذاي حدود 15-10 مليون نفر در كشور از طريق ضايعات از چرخه مصرف خارج مي شود .
و اين به معني اتلاف منابع اب و خاك و هدر رفتن نهادههاي توليد و ارز مصرفي است مطالعات انجام شده نشان ميدهد كه بر اساس ضرايب متعارف فائو و برسيهاي نمونه اي در ايران به طور متوسط حدود 10 درصد از عرضه انرژي (حدود 300كالري ) بر اثر ضايعات خارج مي شود و در نتيجه پروتئين – انواع ويتامينها و املاح به هدر مي رود .
خلاء بين عرضه و تقاضاي داخلي را ضمن نا متعادل بودن جريان توزيع به علت شا خصهاي اقتصادي –بايد ناشي از ضايعات زياد مواد غذايي در فاصله توليد تا مصرف دانست اصلاح نظام توزيع و جلوگيري از ضايعات يكي از سياستهاي
افزايش ظرفيت جوابگوي ينيازهاي مواد غذايي جامعه از مسير توليد داخلي است .در مورد براورد ميزان ضايعات محصولات كشاورزي در مراحل كاشت –داشت –برداشت و حمل و نقل –به رغم اهميت مساله تاكنون بررسي دقيق و جامعي صورت نگرفته است اما بر اساس بررسي هاي موردي انجام شده و براورد هاي كارشناسي زير بخشهاي زراعت و باغباني و نيز مفروضات سازمان خوار بار و كشاورزي در مورد ضايعات شير و تخم مرغ –درصد ضايعات محصولات كشاورزي در ترازنامه ي غذايي به شرح جدول زير در نظر گرفته شده است.
و...
تحقیق درباره بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي,بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي,بررسي,ساير,ضايعات,محصولات,زراعي