تحقیق درباره تجهيزات حفاظت اضافه جريان

تحقیق درباره تجهيزات حفاظت اضافه جريان

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 42 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

اين فصل شامل بررسي ديژنكتورهاي فشار قوي و انواع تجهيزات حفاظتي، قطع و وصل در شبكه فشار ضعيف مي باشد و عملكرد فيوزها را نيز دربر مي گيرد. براي آشنايي با عملكرد تجهيزات قطع و وصل شبكه، بررسي مشخصات قوس الكتريكي ضروري است كه در ادامه تشريح شده است.

1-6- قوس الكتريكي

وقتي كنتاكتهاي يك ديژنكتور درحال باز شدن مي باشند، با عبور جريان از مقاومت زياد بين دو كنتاكت، گرماي زيادي در قوس الكتريكي ايجاد مي شود و سپس بين دو كنتاكت باز شده اختلاف ولتاژ نيز شكل  مي گيرد. (شكل 1-6) الكترونهاي صادر شده از كاتد گرم با وجود ميدان الكتريكي شتاب گرفته وبه سمت آند حركت مي كنند. در سرعتهاي بالا بين اتمها و الكترونها برخورد صورت مي گيرد و  اتمها را يونيزه مي كند. يونها بتدريج به سمت كاتد و الكترونها با سرعت به سمت آند حركت مي كنند ويك ابر يوني در كاتد شكل مي گيرد. همين وضعيت در آند و توسط الكترونها پديدار مي شود. بين اين دو ابر قوس الكتريكي است كه شامل پلاسمايي از يونها و الكترونهاست. يونهاي مثبت و كاتد منفي، يك ريزش كاتدي را با قدرت ميداني حدود 105 v/cm شكل مي دهند كه الكترونها را از كاتد جذب نموده وبه آنها شتاب مي دهد. ريزش كاتدي مهمترين مشخصه تجهيزات قطع و وصل فشار ضعيف است. با استفاده از چند كنتاكت قطع مي توان شدت ريزش كاتدي را كاهش داد. در تجهيزات فشار قوي، خنك كردن قوس الكتريكي جهت قطع جريان اهميت بيشتر دارد و اين خنك كردن در تجهيزات قطع و وصل فشار قوي نيز با دميدن هوا ويا گاز ويا استفاده از آب ويا روغن صورت مي گيرد.


دریافت فایل


تحقیق درباره تجهيزات حفاظت اضافه جريان

حفاظت اضافه جریان, تجهیزات حفاظت اضافه جریان,تحقیق درباره تجهیزات حفاظت اضافه جریان

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید