تحقیق درباره تقسيم‌ بندي قاليهاي عثماني بر اساس طرح و نقشه

تحقیق درباره تقسيم‌ بندي قاليهاي عثماني بر اساس طرح و نقشه

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:19

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

مقدمه

تركيه‌ي امروز در منتهي‌اليه غرب آسيا و شرق اروپا قرار دارد. سه درصد خاك تركيه در قاره اروپا و بقيه در قاره آسيا قرار دارد و به همين دليل از گذشته‌هاي دور به اين منطقه آسياي صغير گفته‌اند. بايد اذعان نمود كه معرفي و طبقه‌بندي طرحهاي مهم فرش تركيه به علت خصوصيات خاص آن و از همه مهمتر گرايش بيش از اندازه به طرحهاي هندسي، كاري مشكل مي‌باشد. اصولاً كاربرد كلمه‌ي نقوش ساده شده در مورد بسياري از آنها نيز بايد با احتياط صورت بگيرد. چرا كه هويت بسياري از نگاره‌ها براي ما مبهم است. به اين ترتيب نمي‌توان نقوش فعلي را استليزه يا تجريد يافته‌‌ي نقوش و حتي اشكال حقيقي دانست. در واقع كاربرد عبارت نماد (سمبول) و موارد مشابه نيز براي طرحهاي فرش تركيه تا حدودي با مشكل توأم است زيرا اصولاً ‌سمبوليسم نيز به آن مفهومي كه در فرشهاي چين و تركستان وجود داشته و دارد، در اين منطقه رايج نبوده و نيست. شايد بهترين راه براي يافتن پاسخ مناسب، انجام يك بررسي كوتاه از تاريخ شروع فرشبافي در اين منطقه باشد كه خود نيازمند يك بررسي تاريخي از منطقه آناتولي مي‌باشد.

تاريخچه

بر اساس بررسيهاي تاريخي هيتيها اولين گروه از ساكنين اين منطقه بوده‌اند كه حكومت پادشاهي هيتيها را تشكيل دادند هيتيها داراي تمدني درخشان بودند و سنگ نبشته‌هاي زيادي از آنها باقي مانده است. اقوام ليدي نيز در اين منطقه سكونت داشته‌اند. ليديها قومي صنعتگر بودند كه بويژه در رنگرزي شهرت بسيار داشتند.

كوروش پادشاه ايران آخرين پادشاه ليدي را شكست داد و اين سرزمين مدتها ضميمه امپراتوري ايران گرديد.

اقوام متعدد هند و اروپايي و ديگر اقوام همچون يونانيها، تركمنها، تاتارها، ارمنيها كردها و عربها و خلاصه بسياري از اقوام مختلف با فرهنگ‌ها و صنايع بومي خود كوهستانهاي آناتولي را مورد تعرض قرار داده، يا به اين منطقه مهاجرت كرده‌اند و براي مدتي حتي كوتاه بر ساختار سياسي، اقتصادي و هنري آن سرزمين تاثير گذاشته‌اند.

همچنين تكرار برخي جريانات تاريخي و وقايع كه بعدها در سرنوشت اقوام ايراني و ترك موثر بود، در فراگيري بهتر و بيشتر فنون قاليبافي تركها از ايرانيان تاثير زيادي داشته است. از جمله پس از شروع حملات خانمانسوز مغولان در سال 616 هجري قمري به خراسان و ديگر بلاد ايران و عثماني، به تدريج بسياري از تركان مجبور به مهاجرت به طرف سرزمينهاي غرب شدن. به اين ترتيب تعداد زيادي از صنعتگران و هنرمندان ايراني نيز براي رهايي از آسيب حمله مغولان با حركت اقوام ترك همراه شدند.

و....


دریافت فایل


تحقیق درباره تقسيم‌ بندي قاليهاي عثماني بر اساس طرح و نقشه

تحقیق,درباره,تقسيم‌,بندي,قاليهاي,عثماني,بر,اساس,طرح,و,نقشه,

عمومی و آزاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید