تحقیق در مورد گذري بر تاريخچه ويروس

تحقیق در مورد گذري بر تاريخچه ويروس

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 10 صفحه


 قسمتی از متن .doc : 

 

گذري بر تاريخچه ويروس‌هاي كامپيوتري‌

قريب به بيست سال است كه واژه «ويروس كامپيوتري» بر سر زبان‌هاست. اين واژه بيانگر برنامه‌هايي است كه به منظور خرابكاري به تكثير خود مي‌پردازند. ويروس‌ها در اوايل سال 1986 وارد جهان پي‌سي شدند و اولين آن‌ها Brain نام داشت (هر چند قبل از آن، اين گونه برنامه‌ها در كامپيوترهاي اپل ديده شده بودند). ويروس Brain، كه به دست دو برنامه‌نويس به نام‌هاي Basit و Amjad ساخته شد، از نوع ويروس‌هاي boot بود. اين ويروس‌ها، هنگامي فعال مي‌شدند كه كامپيوتر با يك فلاپي‌ديسك آلوده در درايوA: راه‌اندازي مي‌شد (زماني را به ياد آوريد كه فلاپي ديسك واقعاً فلاپي بود؛ يعني انعطاف‌پذيري داشت. Brain (بعد از آلوده كردن كامپيوتر، ساير فلاپي‌هايي را كه در درايو آن كامپيوتر گذاشته مي‌شدند نيز آلوده مي‌كرد. ويروس Brain، كه به C)Brain) نيز معروف است، اولين ويروس <نهان> نيز بود؛ يعني كاربر متوجه نمي‌شد ديسكت آلوده شده است. اين ويروس خيلي سريع پخش نشد و خيلي هم زيان‌آور نبود، اما آغازگر دوره‌اي شد كه در آن ساير ويروس‌ها، كرم‌ها و بدافزارها به طور فزاينده‌اي رشد كردند. از آن زمان تاكنون، ويروس‌هاي كامپيوتري دچار تغيير و تحول بسياري شده‌اند.

ویروس چیست؟

سایت امداد و امنیت رایانه : ویروس های کامپیوتری برنامه هایی هستند که مشابه ویروس های بیولوژیک گسترش یافته و پس از وارد شدن به کامپیوتر اقدامات غیرمنتظره ای را انجام می دهند. با وجودی که همه ویروس ها خطرناک نیستند، ولی بسیاری از آنها با هدف تخریب انواع مشخصی از فایل ها، برنامه های کاربردی و یا سیستم های عامل نوشته شده اند

.ویروس ها هم مشابه همه برنامه های دیگر از منابع سیستم مانند حافظه و فضای دیسک سخت، توان پردازنده مرکزی و سایر منابع بهره می گیرند و می توانند اعمال خطرناکی را انجام دهند به عنوان مثال فایل های روی دیسک را پاک کرده و یا کل دیسک سخت را فرمت کنند. همچنین یک ویروس می تواند مجوز دسترسی به دستگاه را از طریق شبکه و بدون احراز هویت فراهم آورد.

اولین ویروس دنیا و ویروس نویس

برای اولین بار در سال ۱۹۸۴ واژه «ویروس» در این معنا توسط فرد کوهن در متون آکادمیک مورد استفاده قرار گرفت. د‍ر این مقاله که «آزمایشاتی با ویروس های کامپیوتری» نام داشت نویسنده دسته ای خاص از برنامه ها را ویروس نامیده و این نام گذاری را به لئونارد آدلمن نسبت داده است. البته قبل از این زمان ویروس ها در متن داستان های عملی و تخیلی ظاهر شده بودند.

ويروس‌ها هوشمندتر مي‌شوند

يكي از جالب‌ترين پيشرفت‌ها در ويروس «خوددگرديسي» (self-mutating) آن‌ها بود (كه به «چندريختي» ياpolymorphic نيز معروف است). از آنجا كه برنامه‌هاي ضدويروس براي پيدا كردن ويروس‌ها به دنبال قطعات كوچك و قابل شناسايي ويروس‌هاي شناخته شده مي‌پردازند، ويروس‌هاي خوددگرديس سعي مي‌كنند با تغيير الگوهاي شناخته شده خود به هنگام تكثير، مانع شناسايي توسط نرم‌افزارهاي <ساده> ضدويروسي شوند. سيستمي كه ويژگي خوددگرديسي را به ويروس‌ها مي‌داد، بر اساس دو موتور DAME (سرنام Dark Avenger's Mutating Engine) و MtE (سرنام Mutating Engine) عمل مي‌كردند، كه در فاصله سال‌هاي 1991 و 1992 رواج داشتند.

برنامه‌نويسان نرم‌افزارهاي ضد ويروس براي مقابله با اين تهديدات، كافي بود توجه داشته باشند كه حتي كوچك‌ترين بخش كد ويروس مي‌تواند شاخصه‌هاي موروثي يك ويروس را آشكار كند. با ظهور يك متدولوژي جديد ضد ويروسي به نام «برنامه مقلد» (emulator program)، شناسايي ويروس‌هاي خود دگرديس بسيار آسان شد.

برنامه مقلد طوري عمل مي‌كند كه گويي دارد يك برنامه را به اجرا در مي‌آورد و بدين ترتيب ويروس را تحريك مي‌كند، اما در عمل گوش به زنگ است تا ببيند ويروس چه عملي انجام مي‌دهد و كد آن را در «گودالي» مي‌ريزد كه فقط در حافظه وجود دارد. بنابراين، ويروسِ مخفي شده آشكار مي‌شود؛ بدون اين كه كد آن واقعاً به اجرا درآيد.

و بدين ترتيب رقابتي ميان دو طيف ويروس‌سازان و ضدويروس‌سازان آغاز شد. هر حركت ويروس‌سازان با عكس‌العمل جامعه ضدويروس خنثي مي‌شد. نتيجتاً ويروس‌سازان تصميم مي‌گرفتند دفعه بعد هوشمندانه‌تر عمل كنند و اين يعني پيچيده‌تر شدن ويروس‌ها. و هر چه پيچيده‌تر، پراشكال‌تر و شكننده‌تر.

اولين ويروسي كه توجه عموم مردم را برانگيخت، در سال 1992 جهان كامپيوتر را مورد هدف قرار داد. اين ويروس خوفناك، Michelangelo (ميكل‌آنژ) نام داشت و طوري تنظيم شده بود كه در ششم مارس هر سال (روز تولد اين نقاش دوره رنسانس) فعال مي‌شد. ويروس در سطح وسيع پراكنده ‌شد و در مسير خود هر كامپيوتري را كه مي‌ديد، هارد ديسكش را پاك مي‌كرد.

وسعت پراكندگي ويروس بسيار زياد بود، اما كوچك‌تر از آن چيزي شد كه انتظار مي‌رفت. به اعتقاد برخي كارشناسان، سر و صدايي كه رسانه‌ها بر سر اين ويروس به پا كردند باعث شد كه بسياري از سازمان‌ها از هر طريقي كه مي‌توانند جلوي ويروس را بگيرند و مانع از گسترش آن شوند.

گذشته از اين، (ميكلآنژ) اولين ويروسي بود كه توانست بر مشكل فرمت‌هاي چندگانه فلاپي ديسك‌ها فائق آيد. قبل از ميكلآنژ، ويروس‌ها مي‌توانستند فقط ديسكي را آلوده كنند كه فرمت آن همان فرمتي باشد كه سورس ويروس روي آن


دریافت فایل


تحقیق در مورد گذري بر تاريخچه ويروس

تحقیق در مورد گذری بر تاریخچه ویروس ,گذری بر تاریخچه ویروس,دانلود تحقیق در مورد گذری بر تاریخچه ویروس ,گذری,بر,تاریخچه,ویروس

عمومی و آزاد

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید