تحقیق درباره مواد غذايي (فرآورده هاي شير )

تحقیق درباره مواد غذايي (فرآورده هاي شير )

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 24 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

 

 

واحد بستني

واحد شهر كرد               توليد پنير خامه اي و دوغ دارند

واحد سنندج                 توليد پنير ،‌دوغ دارند

واحد ساري                 توليد شير طعم دار استرليزه دارند

نسبا گستر اراك              توليد پنير دارند ( طرف قرارداد با شركت)

سحر            توليد پنير ، شير استرليزه دارند ( طرف قرارداد با شركت)

انواع محصولات توليدي توسط شركت:

شير معمولي ( 5/2 % چربي)

شير رژيمي ( 5/1 % )

شير رژيمي ( 5/0 % غني شده با base لبني )

شير غني شده با ويتامين D

شير كم لاكتوز

شيرهاي طعم دار ( كاكائويي ، موزي ، عسلي ، خرمايي )

خامه ( خرما ، عسلي ، كاكائويي )

ماست موسير

دوغ معمولي ، سنتي

كره ( حداقل 82% )

كره كم چرب ( حداكثر 52% )

شير خشك

شير موسيري ( 5/2 % )

شير مدارس ( 5/2 % )

نحوه ورود شير به كارخانه و بررسي سيستم HTST :

 

 

 

دامداري        سرد كردن در دامداري تا دماي        توسط

PLATE COOLER نگه داري در مخازن استيل در دامداري         انتقال به كارخانه توسط تانكرهاي دو جداره       آزمايشگاه                باسكول

 


دریافت فایل


تحقیق درباره مواد غذايي (فرآورده هاي شير )

تحقیق درباره مواد غذایی (فرآورده های شیر ),(فرآورده های شیر ), مواد غذایی

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید