تحقیق درباره استاندارد ميوه ها و سبزيها (از برداشت تا نگهداری)

تحقیق درباره استاندارد ميوه ها و سبزيها (از برداشت تا نگهداری)

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:10

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

استاندارد ميوه ها و سبزيها - زردآلو- آئين كار نگهداري درسردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداري)

 

پيش گفتار...............................................................................

مقدمه ..................................................................................

1- هدف ودامنه كاربرد..................................................................

2- مراجع الزامي .......................................................................

3- اصطلاحات وتعاريف..................................................................

4- شرايط برداشت محصول...............................................................

5- سردكردن پس ازبرداشت..............................................................

6- ترابري..............................................................................

7- سورت وبسته بندي ميوه زردآلو.......................................................

8- نگهداري درسردخانه.................................................................

9- عمليات پس ازخاتمه نگهداري درسردخانه.............................................

10- ضدعفوني اتاقهاي سردخانه ووسايل بسته بندي......................................


پيش گفتار

استاندارد ميوه ها و سبزيها - زردآلو – نگهداري در سردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداري نخستين بار در سال 1356 تهيه شد.اين استاندارد براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تأييد كميسيون هاي مربوط براي اولين بار مورد تجديد نظر قرار گرفت ودرسيصد و هفتاد وپنجمين جلسه كميته ملي استاندارد خوراك وفرآورده هاي كشاورزي مورخ 19/09/81تصويب شد.اينك اين استاندارد به استناد بند يك ماده 3 قانون اصلاح قوانين و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب بهمن ماه 1371 به عنوان استاندارد ملي ايران منتشر مي شود.

براي حفظ همگامي وهماهنگي باتحولات وپيشرفتهاي ملي وجهاني درزمينه صنايع ،علوم وخدمات،استانداردهاي ملي ايران درمواقع لزوم تجديد نظر خواهد شد وهرگونه پيشنهادي كه براي اصلاح و تكميل اين استاندارد ارائه شود در تجديد نظر بعدي مورد توجه قرار خواهد گرفت.بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ملي ايران بايد همواره از آخرين تجديد نظر آنها استفاده كرد.

در تهيه و تجديد نظر اين استاندارد سعي شده است كه ضمن توجه به شرايط موجود و نيازهاي جامعه،در حد امكان بين اين استاندارد و استانداردهاي بين المللي واستاندارد ملي كشورهاي صنعتي و پيشرفته هماهنگي ايجاد شود.

و...


دریافت فایل


تحقیق درباره استاندارد ميوه ها و سبزيها (از برداشت تا نگهداری)

تحقیق درباره استاندارد ميوه ها و سبزيها از برداشت تا نگهداری,تحقیق,درباره,استاندارد,ميوه ها,و,سبزيها,از,برداشت,تا,نگهداری

فنی و مهندسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید