دینا فایل / تحقیق درباره سبزیکاری
تحقیق درباره سبزیکاری
تحقیق درباره سبزیکاری
این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 90 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.
لینک دانلود پایین صفحه
خصوصیات عمده سبزی های برگی :
مقاومت به سرما (زمان کاشت دمای پایین).
گلدهی در روز بلند که باعث کاهش کیفیت.
اغلب انها یکساله اند و در انواع چند ساله به صورت یکساله کشت می شوند.
سبزی های برگی به دو دسته تقسیم میشوند
- سبزی هایی که به صورت پخته مصرف می شوند (اسفناج –تره- جعفری-کرفس).
- سبزی هایی که به صورت تازه مصرف می شوند (کاهو وسایر سبزی های برگی ).
اسفناج )) Spinacia oleraceae L
- اصل وقدمت
- نوع وحشی وخودرو آن در آسیای مرکزی است(ایران –ترکمنستان – افغانستان)
- Spinacia tetranda
مشخصات گیاهشناسی
- (خانواده چغندر ) Chenopodiacea
- یکساله و روز بلند
- در ابندای رشد ساقه کوتاه و برگها طوقه ای(روزت)
- ریشه اصلی عمیق تا عمق 140 سانتیمتر(مقاوم به شوری)
- برگ تخم مرغی یا بیضوی یا نیزه ای- دارای پهنک صاف یا چروکیده).
- چروکیده از نظر نگهداری در انبار مناسب تر هستند
- گل نر: کاسبرگ: 4- پرچم: 4
- گل ماده:کاسبرگ: 2 یا 4 – مادگی: یک خامه و4 تا 6 کلاله دارد
- انواع جنسیت در اسفناج
- 1- پایه هایی که فقط گل نر دارند(برگ کم وزود گل).
- 2- پایه هایی که فقط گل ماده دارند. (برگ زیاد ودیرگل).
- 3- پایه های دوجنسی که گل نر و ماده به تعداد مساوی دارند.
- 3- پایه های دوجنسی که گل نر بیشتر از ماده دارند.
- 4- پایه های دوجنسی که گل ماده بیشتر از نر دارند.
- نوع 2 و 4 از نظر کیفیت و اقتصادی بهتر هستند.
- قند، کلروفیل و کاروتن در گیاه ماده بیشتر است.
- امروزه ارقام یک پایه با گل های نر بیشتر طوری اصلاح شده اند که برگ زیاد ودیرگل هستند.
دریافت فایل
تحقیق درباره سبزیکاری,سبزیکاری, سبزی
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید