كاربرد-اولتراسونيك-در-صنايع-غذايي-23-ص

كاربرد-اولتراسونيك-در-صنايع-غذايي-23-ص

كاربرد-اولتراسونيك-در-صنايع-غذايي-23-ص

نام فایل : كاربرد-اولتراسونيك-در-صنايع-غذايي-23-ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 26 حجم : 57 کیلوبایت چكيده: نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنايع غذائي دو گونه است. كاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائين. از امواج اولتراسوند با شدت پايين به عنوان روش تجزيه‌اي در تهيه اطلاعات مربوط به ويژگي هاي فيزيكي و شيميايي مواد غذايي استفاده مي شود. در اين حالت توان به كار رفته به حدي پائين است كه پس از قطع امواج اولتراسونيك هيچگونه تغييري در...

جزئیات بیشتر / دانلود


كاربرد-اولتراسونيك-در-صنايع-غذايي-23-ص


کامپیوتر

فایل های جدید