نخود-13-ص

نخود-13-ص

نخود-13-ص

نام فایل : نخود-13-ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 4 حجم : 73 کیلوبایت اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي كيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل 15(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه كامل ، لپه و آرد (كه به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،روياندن گياهچه ها،خميركردن،جوشاندن،سرخ كردن،برشته كردن و بخاردادن استفاده مي شود.از آنجا كه نخود به اشكال مختلف و با سليقه هاي بومي...

جزئیات بیشتر / دانلود


نخود-13-ص


کامپیوتر

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید