کتاب آشپزی خورش و قیمه ایرانی

کتاب آشپزی خورش و قیمه ایرانی

کتاب آشپزی خورش و قیمه ایرانی

معرفی کتاب آموزش آشپزی ( انواع خورش ها و قلیه ها) آموزش آشپزی و روش طبخ غذاهایی که عمدتا ایرانی هستند موضوع این اثر می‌باشد و در موضوعات متنوعی گردآوری شده است. این موضوعات عبارتند از: انواع خورش ها و قلیه ها بخشی از متن: گوشت را تکه تکه می نمائیم و می شوئیم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم کاملاً بپزد. بعد کمی نمک و فلفل میزنیم و آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را (کمی در آب حل نموده ایم) داخل گوشت میریزیم و کمی آب لیمو می زنیم. باید گوشت بعد...

جزئیات بیشتر / دانلود


کتاب آشپزی خورش و قیمه ایرانی

کتاب آشپزی,آشپزی روز دنیا,غذاهای روز دنیا,پخت خورش و قیمه,انواع دسر و شیرینی,انواع شیرینی خانگی,انواع حلوا

سایر موضوعات سرگرمی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید