دینا فایل / تاثیر-لیزوزیم-روی-میکروارگانیزم-های-گرم-مثبت-کشته-شده-با-حرارت-28-ص
تاثیر-لیزوزیم-روی-میکروارگانیزم-های-گرم-مثبت-کشته-شده-با-حرارت-28-ص
تاثیر-لیزوزیم-روی-میکروارگانیزم-های-گرم-مثبت-کشته-شده-با-حرارت-28-ص
فرمت فایل: ورد - Word کتاب سبز - قابل ویرایش ) تعداد صفحه : 26تاثیر لیزوزیم روی میکروارگانیزم های گرم مثبت کشته شده با حرارت خلاصه : تغییر در واکنش رنگی کننده گرمی که زمانی رخ می دهد که دوکسانان ولچی و استافیلوکوک آلباس گرم مثبت با لیزوزیم کشت می شوند به خاصر برداشت ترکیب اسیدریبونوکلئیک مجموعه گرمی است و تقریبا بواسطه هیدرولیز برخی پیوندهای شکر در پلی ساکاریدهای واقع شده در سطح سلول ایجاد می شود. لیزوزیم ، آنزیم موجود در...
جزئیات بیشتر / دانلود
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید