کیفیت-دانه-برنج-معطر

کیفیت-دانه-برنج-معطر

فرمت فایل: ورد - Word   کتاب سبز - قابل ویرایش )    تعداد صفحه : 16کیفیت دانه برنج معطر کیفیت دانه برنج به وسیله خواص فیزیکی و شیمی فیزیکی آن تعیین می شود. خواص فیزیکی شامل اندازه و شکل دانه، راندمان تبدیل، درجه تبدیل و ظاهر دانه است. کیفیت پخت و خوراکی توسط خواص شیمی فیزیکی متعددی نظیر محتویات آمیلوز، درجه حرارت ژلاتینی و پیوستگی ژل یا همبندی ژل مورد سنجش قرار می گیرد. تانگ و همکاران بین آمیلوز و همبندی ژل و نیز بین آمیلوز و درجه...

جزئیات بیشتر / دانلود


کیفیت-دانه-برنج-معطر


پزشکی

فایل های جدید