دینا فایل / تحقیق درباره نخود 13 ص
تحقیق درباره نخود 13 ص
تحقیق درباره نخود 13 ص
فرمت فایل: ورد- Word مرجع فایل - قابل ویرایش ) تعداد صفحه : 13اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي كيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل 15(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه كامل ، لپه و آرد (كه به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،روياندن گياهچه ها،خميركردن،جوشاندن،سرخ كردن،برشته كردن و بخاردادن استفاده مي شود. از آنجا كه نخود به اشكال مختلف و با سليقه...
جزئیات بیشتر / دانلود
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید