تحقیق درباره نخود 13 ص

تحقیق درباره نخود 13 ص

فرمت فایل: ورد- Word   مرجع فایل - قابل ویرایش )    تعداد صفحه : 13اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي كيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل 15(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه كامل ، لپه و آرد (كه به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،روياندن گياهچه ها،خميركردن،جوشاندن،سرخ كردن،برشته كردن و بخاردادن استفاده مي شود. از آنجا كه نخود به اشكال مختلف و با سليقه...

جزئیات بیشتر / دانلود


تحقیق درباره نخود 13 ص


جغرافیا

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید