مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن

مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن

مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :8 سال انتشار : 1394 چکیده اسانس گیاه آویشن شیرازی کشت شده در ایران به طور گسترده ای به عنوان طعم دهنده در مواد غذایی کاربرد دارد.همچنین این اسانس برای بعضی از باکتری های بیماریزای غذایی اثر ضد میکروبی دارد. هدف از این تحقیق ارزیابی تاثیرغلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر خواص میکروبی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار آباده در طی مرحله رسیدن بود. اسانس این گیاه به روش تقطیر با بخار تهیه و آنالیز اسانس توسط دستگاه گاز...

جزئیات بیشتر / دانلود


مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن

شیراز,اسانس آویشن شیرازی,ویژگی های میکروبی,پنیر آباده,مرحله رسیدن,مرجع دانش پارس,مقالات کشاورزی

کشاورزی و منابع طبیعی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید