مقاله بررسی فلزات سنگیت

مقاله بررسی فلزات سنگیت

مقاله-بررسی-فلزات-سنگیت

قسمتی از متن:
در كتب و مراجع گوناگون تعاريف و تفسيرهاي مختلفي از فلزات سنگين به عمل آمده است. علت اطلاق لفظ سنگين، وزن مخصوص بالاتر از 6 گرم بر سانتيمتر مكعب مي‌باشد، كه اين فلزات دارا هستند. اين فلزات داراي نقاط ذوب و جوش بسيار متفاوتي مي‌باشند.
به طوري كه در اين گروه جيوه Hg پائين‌ترين نقطه جوش يعني oc87/38- و موليبدن (Mo) بالاترين نقطه جوش يعني c 0 4612 را دارا مي‌باشد.
اكسيد فلزات سنگين در جدول تناوبي هرچه به طرف گازهاي نادر پيش برويم، در طبيعت پايدارتر است، و در سيستم بيولوژي با مولكول‌هاي آلي ايجاد كمپلكس‌هاي پايدار مي‌نمايد.
حضور برخي از اين عناصر از نظر تغذيه حائز اهميت مي‌باشد. در حالي كه در شرايط مشابه حضور برخي از آنها در بافت زنده مضر مي‌باشد. نياز پستانداران به روي و مس به مراتب بيشتر از يد و سلينيوم و غلظت آهن و روي در بافت‌هاي حيوان ضروري‌تر از منگنز و كبالت مي‌باشد.
برخي عناصر غير ضروري مانند برم (Br) و ربيديوم (Rb) و سيليكون در مقايسه با فلزات كمياب ضروري با غلظت بالا در بافت نرم و خون حضور دارند.

فهرست:
فلزات سنگین
۱-نقش بهداشتی فلزات سنگین
۲- شناسایی عوامل آلوده کننده آبها از نظر فلزات سنگین
۳- فلزات سنگین (اثرات- منابع- کاربرد)
۱-۳- کروم
۲-۳- کبالت
۳-۳- کادمیوم
۴-۳- سرب
۵-۳- مس
۶-۳- وانادیوم
۷-۳- روی
۸-۳- آرسنیک
۹-۳- جیوه
۱۰-۳- نیکل
۱۱-۳- نقره
۱۲-۳- آلومینیم
۱۳-۳- آهن
منابع
دانلود فایل


مقاله بررسی فلزات سنگیت

زمین شناسی,دانلود تحقیق در مورد فلزات سنگین,مقاله فلزات سنگین,پایان نامه فلزات سنگین,بررسی خواص فلزات سنگین,نقش بهداشتی فلزات سنگین ,آلودگی آب ناشی از فلزات سنگین, فلزات سنگیت , اطلاق , لفظ سنگين , فلزات , جيوه , نقطه , جوش , بيولوژي

زمین شناسی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید