دینا فایل / پاورپوینت سفتی محصولات کشاورزی
پاورپوینت سفتی محصولات کشاورزی
پاورپوینت سفتی محصولات کشاورزی
دانلود پاورپوینت با موضوع سفتی محصولات کشاورزی،
با فرمت ppt و در 33 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از این پاورپوینت :
مقدمه
عوامل خارجی: شکل، اندازه، رنگ، جرم، عيوب خارجي و آسيب
کيفيت
عوامل داخلی: سفتي، مقدار اسيد و قند، محتواي ماده جامد قابل حل، عيوب داخلي
سفتي صفت کيفي دروني مهمي است که در طي مدت رسيدگي و انبارداري شديداً تغيير ميکند (هرناندِز گومِز و همکاران، 2005).
سفتي ميوه يکي از مهمترين متغيرهاي کيفيت و سنجش غير مستقيم ميزان رسيدگي است (بِرِنان، 1984).
در طي مرحلهی رسيدگي، سفتي ميوه کم ميشود زیرا پکتين (Pectin) موجود در تيغه مياني (Middle Lamella) که عامل پيوند دهنده ديوارهي سلولهاست، تجزيه ميشود (دِبِليه و همکاران، 2000).
روشهاي اندازهگيري سفتي
الف) روشهاي تجربی: روشهايي نظير فشردن بين انگشتها يا دست، انگشت شست به گوشت ميوه، گاز زدن يا جويدن
ب) روشهاي مخرب: آزمون پانچ، آزمون برش، فشردگي، کشش، پيچش
ج) روشهاي غير مخرب: 1- سیستم تصويرسازي پخش نور، 2- پاسخ به تغيير شكلهاي كوچك (نیرو-تغییر شکل)، 3- پاسخ به ضربه (نيرو-زمان)، 4- روش پسجهش، 5- روش آکوستيک (كريستوفر و همکاران، 2005).
1- سیستم تصويرسازي پخش نور (Light Scatter Imaging)
1- نگهدارنده نمونه
2- نمونه
3- منبع نور ليزر
4- دوربينRGB
5- کامپيوتر (تُو و همکاران، 2000)
2- پاسخ به تغيير شكلهاي كوچك (نیرو-تغیر شکل)
اصل اساسي اندازهگيري نيرو-تغيير شکل بر تئوري هرتز استوار است. تنش فشاري بين دو جسم در تماس با هم، با مدول الاستيسيته متناسب و با شعاع رابطه معکوس دارد.
1) ابزار اندازهگيري سفتي با تغيير شکل ميکرو
2) آزمون ليزر دمش هوا
3) سفتيسنج محسنین
3- ضربه (نيرو-زمان)
برخورد ميوه با سطح سخت يا گوی ميتواند به عنوان برخورد بين دو جسم الاستيک مطالعه شود. نيروي ضربه و مدت زمان ضربه مستقيماً به سفتي ميوه ارتباط دارد (چن و همكاران 1996).
اشکال ضربه: سقوط ميوه روي مبدل نيرو و يا لودسل، ضربه به ميوه توسط مبدل، قرار دادن ميوه روي لودسل و رها کردن وزنه روي آن
پارامترهاي استخراجی: نيروي اوج، نسبت نيروي اوج به زمان اوج، ضريب ارتجاع، زمان تماس و ... (اَبوت، 1999).
با فرمت ppt و در 33 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از این پاورپوینت :
مقدمه
عوامل خارجی: شکل، اندازه، رنگ، جرم، عيوب خارجي و آسيب
کيفيت
عوامل داخلی: سفتي، مقدار اسيد و قند، محتواي ماده جامد قابل حل، عيوب داخلي
سفتي صفت کيفي دروني مهمي است که در طي مدت رسيدگي و انبارداري شديداً تغيير ميکند (هرناندِز گومِز و همکاران، 2005).
سفتي ميوه يکي از مهمترين متغيرهاي کيفيت و سنجش غير مستقيم ميزان رسيدگي است (بِرِنان، 1984).
در طي مرحلهی رسيدگي، سفتي ميوه کم ميشود زیرا پکتين (Pectin) موجود در تيغه مياني (Middle Lamella) که عامل پيوند دهنده ديوارهي سلولهاست، تجزيه ميشود (دِبِليه و همکاران، 2000).
روشهاي اندازهگيري سفتي
الف) روشهاي تجربی: روشهايي نظير فشردن بين انگشتها يا دست، انگشت شست به گوشت ميوه، گاز زدن يا جويدن
ب) روشهاي مخرب: آزمون پانچ، آزمون برش، فشردگي، کشش، پيچش
ج) روشهاي غير مخرب: 1- سیستم تصويرسازي پخش نور، 2- پاسخ به تغيير شكلهاي كوچك (نیرو-تغییر شکل)، 3- پاسخ به ضربه (نيرو-زمان)، 4- روش پسجهش، 5- روش آکوستيک (كريستوفر و همکاران، 2005).
1- سیستم تصويرسازي پخش نور (Light Scatter Imaging)
1- نگهدارنده نمونه
2- نمونه
3- منبع نور ليزر
4- دوربينRGB
5- کامپيوتر (تُو و همکاران، 2000)
2- پاسخ به تغيير شكلهاي كوچك (نیرو-تغیر شکل)
اصل اساسي اندازهگيري نيرو-تغيير شکل بر تئوري هرتز استوار است. تنش فشاري بين دو جسم در تماس با هم، با مدول الاستيسيته متناسب و با شعاع رابطه معکوس دارد.
1) ابزار اندازهگيري سفتي با تغيير شکل ميکرو
2) آزمون ليزر دمش هوا
3) سفتيسنج محسنین
3- ضربه (نيرو-زمان)
برخورد ميوه با سطح سخت يا گوی ميتواند به عنوان برخورد بين دو جسم الاستيک مطالعه شود. نيروي ضربه و مدت زمان ضربه مستقيماً به سفتي ميوه ارتباط دارد (چن و همكاران 1996).
اشکال ضربه: سقوط ميوه روي مبدل نيرو و يا لودسل، ضربه به ميوه توسط مبدل، قرار دادن ميوه روي لودسل و رها کردن وزنه روي آن
پارامترهاي استخراجی: نيروي اوج، نسبت نيروي اوج به زمان اوج، ضريب ارتجاع، زمان تماس و ... (اَبوت، 1999).
سفتی محصولات کشاورزی, دانلود پاورپوینت سفتی محصولات کشاورزی, پاورپوینت در مورد سفتی محصولات کشاورزی, تحقیق سفتی محصولات کشاورزی, پاورپوینت درباره سفتی محصولات کشاورزی, پاورپوینت راجع به سفتی محصولات کشاورزی, پاورپوینت آماده سفتی محصولات کشاورزی, تحقی,,,
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید