پاورپوینت تشخیص و شناسایی قندها و نشاسته

پاورپوینت تشخیص و شناسایی قندها و نشاسته

پاورپوینت-تشخیص-و-شناسایی-قندها-و-نشاسته

دانلود پاورپوینت تشخیص و شناسایی قندها و نشاسته،
فرمت فایل : PPT قابل ویرایش.
تعداد اسلاید : 9

بخشی از پاورپوینت :
تشخیص و شناسایی قندها و نشاسته
کربوهیدرات به پلی هیدروکسی آلدئید یا پلی هیدروکسی کتون و یا ترکیباتی که به این دو گروه هیدرولیز میشوند اطلاق میگردد.
دسته ای از کربوهیدراتها را که نمیتوانند به ترکیب ساده تری شکسته شوند. مونوساکارید میگویند. گروهی را که در اثر هیدرولیز به دو مولکول مونوساکارید تجزیه شوند دی ساکارید و بالاخره کربوهیدراتهایی که به چندین واحد مونو ساکارید تجزیه میشوند را اولیگوساکارید گویند و چنانچه تعداد واحدهای تشکیل دهندة از لحاظ احیا کنندگی نیز قندها را به دو دسته احیا کننده و غیر احیا کننده تقسیم میکنند. قندهای احیا کننده به علت داشتن گروههای احیا کننده آلدئیدی یا کتونی دارای خاصیت فوق هستند. قندهای احیا کننده میتوانند یونهای فلزاتی مثل مس دو ظرفیتی (Cu2+) و یون نقره را  در محیط قلیایی احیا کنند. مس دو ظرفیتی پس از احیا به صورت مس یک ظرفیتی (Cu+) در می آید. این یون کمتر از مس دو ظرفیتی در آب محلول است و در نتیجه به صورت رسوب سبز رنگ CuOH یا رسوب قرمز رنگ Cu2O و یا مخلوط زرد رنگی از این دو ترکیب در می آید. اگر PH محیط اسیدی شود (مانند آزمایش بارفورد) و همچنین زمان حرارت دادن کنترل شود، فقط مونو ساکاریدها به این آزمایش جواب مثبت میدهند.
آن بیش از شش عدد باشد پلی ساکارید نامیده می شود.
مونوساکاریدها را میتوان به دو گروه عمده تقسیم کرد: اگر مونوساکاریدها دارای عامل آلدئیدی باشند آنها را آلدوز و چنانچه عامل کتونی داشته باشند آنها را کتوز مینامند
دانلود فایل


پاورپوینت تشخیص و شناسایی قندها و نشاسته

تشخیص و شناسایی قندها و نشاسته, دانلود پاورپوینت تشخیص و شناسایی قندها و نشاسته, پاورپوینت در مورد تشخیص و شناسایی قندها و نشاسته, تحقیق تشخیص و شناسایی قندها و نشاسته, پاورپوینت درباره تشخیص و شناسایی قندها و نشاسته, پاورپوینت راجع به تشخیص و شناسای,,,

گوناگون

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید