دینا فایل / پاورپوینت اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني
پاورپوینت اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني
پاورپوینت اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني
دانلود پاورپوینت اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني،
فرمت فایل : PPT قابل ویرایش.
تعداد اسلاید : 60
فرمت فایل : PPT قابل ویرایش.
تعداد اسلاید : 60
اختصاصات ظاهري آب آشاميدني
طعم و بو
اساسی ترین مسئله در مورد آب تصفیه شده عدم داشتن طعم و بو است. به استثناء موادی نظیر کلرورسدیم در آب که فقط بر روی طعم آب اثر گذاشته و تأثیری بر بوی آب ندارند، بوی آب ارتباط نزدیکی با طعم آن دارد.
عوامل مختلفي نظير رشد جلبكها ، تجزيه گياهان آبزي ، محصولات حاصل ازكلرينه كردن آب مثل كلرو فنلها و راكد ماندن آب در انتهاي شكبه توزيع درايجاد طعم و بوي آب مؤثرند. منشأ مشکلات مربوط به طعم و بوی آب ممکن است كيفيت آب خام، عدم كارايي سيستم تصفيه ، خوردگي شيميايي و يا رشد بيولوژيكي در سيستم توزيع باشد.
طعم و بوی آب همواره مسئلهای است که مورد اعتراض مصرف کنندگان قرار می گیرد. با توجه به تأثیر منبع آب در پیدایش طعم و بو، مقدار وکیفیت آن در فصول مختلف سال ممکن است متغیر باشد.
شدت طعم و بو به دما و PH وابسته است .
بطور كلي در مورد طعم و بو هدف اين است كه آب تأمين شده براي 90 درصد مردم مطلوب باشد.
بخشی از مشکلات طعم آب به نمکهای موجود در آب (کل جامدات محلول) و حضور برخی فلزات نظیر آهن، مس و منگنز مربوط می شود. در حالت کلی آبهائی که مقدار کل جامدات محلول آنها کمتر از mg/l1200 هستند از نظر مصرف کنندگان قابل قبول هستند اما مقادیر کمتر از 650 میلی گرم در لیتر ارجحیت بیشتری دارند.
اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني, دانلود پاورپوینت اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني, پاورپوینت در مورد اختصاصات ظاهري و فيزيكي و شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني, تحقیق اختصاصات ظاهري و فيزيكي و ,,,
فایل های جدید
یکی از تب ها رو انتخاب بکنید