پاورپوینت Food Hygiene بهداشت غذایی

پاورپوینت Food Hygiene بهداشت غذایی

پاورپوینت-food-hygiene-بهداشت-غذایی

دانلود پاورپوینت Food Hygiene بهداشت غذایی،
فرمت فایل : PPT قابل ویرایش.
تعداد اسلاید : 41 

بخشی از پاورپوینت :
WHO Report
بیماری های اسهالی ناشی از غذا یا آب سبب مرگ 8/1 میلیون نفر بویژه کودکان در سال 2006 شده است.
بیشتر بیماری ها و مرگ و میرهای مرتبط با بیماری های غذازاد در کشورهای در حال توسعه رخ می دهند، اماکشورهای پیشرفته هم به هیچ وجه در امان نیستند..
در آمریکا بیماری های غذازاد سالانه: در حدود 5/6 تا 81 میلیون نفر را گرفتارمی کند
هزینه ای برابربا 22 میلیون دلار به  آن کشورتحمیل می کند،
و نهایتاً منجر به مرگ 9000 نفر می شود.
تعریف WHO از خوراك سالم
همه ی شرایط واقدامات لازم در طی تهیه ٬ فرآیند ٬ انبار ٬توزیع و آماده کردن خوراک به منظور تضمین سلامت ٬ خوب بودن ٬ پاکیزگی خوراک برای مصرف انسان
خوراک سالم بخشی از مراقبت های بهداشتی اولیه می باشد
غذا نه تنها باید دارای مقادیر کافی ازانرژی ومواد مغذی باشد، بلکه باید از کیفیت بهداشتی نیز برخوردار باشد تا سلامت مصرف کننده به خطر نیفتد.
دانلود فایل


پاورپوینت Food Hygiene بهداشت غذایی

Food Hygiene بهداشت غذایی, دانلود پاورپوینت Food Hygiene بهداشت غذایی, پاورپوینت در مورد Food Hygiene بهداشت غذایی, تحقیق Food Hygiene بهداشت غذایی, پاورپوینت درباره Food Hygiene بهداشت غذایی, پاورپوینت راجع به Food Hygiene بهداشت غذایی, پاورپوینت آم,,,

پاورپوینت

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید