پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي

پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي

پاورپوینت-ميكروبيولوژي-مواد-غذايي

دانلود پاورپوینت با موضوع ميكروبيولوژي مواد غذايي،
با فرمت ppt و در 89 اسلاید قابل ویرایش،

بخشی از پاورپوینت :
شرايط مؤثر روي رشد ميكروارگانيسمها
شرايط و فاكتورهاي موثر روي ميكروارگانيسم ها براي ميكروبيولوژيست های مواد غذايي داراي اهميت است .
شرايط مساعد رشد براي شمارش و تشخيص ، تخمير و توليد پروتئين هاي تك سلولي (single cell protein) و شرايط نامساعد رشد براي حفظ و نگهداري مواد غذايي ضروريست .
 شرايط محيطي در محصولات غذايي در حال تغيير است .
 واكنشهاي حاصله توسط سيستم آنزيمي به طور طبيعي در بعضي مواد غذايي موجب ايجاد حرارت ، مصرف 2 O
ايجاد گاز CO2 و ساير گازها مي شود.
اين تغييرات شرايط محيط را براي رشد ميكروارگانيسم ها تغيير مي دهد . در هر غذائي بعضي گونه هاي ميكروبي به بقاي خود ادامه داده و غالب مي شود و ارگانيسمهايي كه مراحل مختلف پروسس را تحمل نكنند از بين مي روند .
با شرايط اپتيمم رشد بعضي باكتريها در هر 20-15 دقيقه تكثير مي يابند .
اگر چه آنها ممكن است در شرايطي بالاتر يا پايين تر از شرايط اپتيمم رشد نمايند ولي تاخیر (lag phase) يا زمان توليد مثل ممكن است طولاني بشود
اگر استرس هاي وارده شديد باشند ارگانيسمها ممكن است رشد ننموده يا نابود شوند .
شرايط اپتيمم رشد ميكروبي تحت تأثير آنزيمها نیزمی باشد . آنزيمها كاتاليزورهاي آلي هستند كه شدت واكنشها را افزايش مي دهند . شرايط محيطي روي فعاليت آنزيمها و در نتيجه روي شدت واكنشهاي متابوليكي موثر مي باشد .
شرايطي كه روي متابوليسم و تكثير ميكروبها موثر مي شود شامل مواد غذايي ، آب ، PH ، مواد ممانعت كننده ، اكسيژن ، نور ، درجه حرارت و زمان مي باشد .
نظر به اينكه ميكروارگانيسم ها قسمتي از محيط هستند و مي توانند تغييراتي در آن به وجود آورند ، تاثير ميكروارگانيسم ها بر هم داراي اهميت فراواني است .
 استرسهاي وارده قبلي نیز مانند حرارت ، انجماد و اشعه در نحوه عمل ارگانيسم ها در محيط تاثير مي گذارد .
دانلود فایل


پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي

روانشناسی , علوم تربیتی , ميكروبيولوژي مواد غذايي, دانلود پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي, پاورپوینت در مورد ميكروبيولوژي مواد غذايي, تحقیق ميكروبيولوژي مواد غذايي, پاورپوینت درباره ميكروبيولوژي مواد غذايي, پاورپوینت راجع به ميكروبيولوژي مواد غذايي,,,

روانشناسی و علوم تربیتی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید