رئولوژی و تربیولوژی: دو نظام مجزای احساس بافت غذا

رئولوژی و تربیولوژی: دو نظام مجزای احساس بافت غذا

رئولوژی و تربیولوژی: دو نظام مجزای احساس بافت غذا

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Rheology and tribology: Two distinctive regimes of food texture sensation عنوان فارسی: رئولوژی و تربیولوژی: دو نظام مجزای احساس بافت غذا چکیده فرایند دهانی غذا، فرایندی پویا شامل سلسله فرایندهای تغییر شکل است. خصوصیات مکانیکی در رئولوژی غذا به طور گسترده ای به منظور درک و پیش بینی ویژگی های جریان در دهان و کشف روابط آن با ادراک های حسی مورد استفاده قرار گرفته است. هر چند، با استفاده از این رویکردها به منظور مشخص و تفسیر کردن بافت غذا، موفقیت های بسیار اندکی حاصل شده است. تربیولوژی در حال پدیدار شدن به عنوان رشته ای مهم در فهم فرایندهای دهانی غذا و همچنین بافت و حس

دریافت فایل


رئولوژی و تربیولوژی: دو نظام مجزای احساس بافت غذا

رئولوژی و تربیولوژی: دو نظام مجزای احساس بافت غذا

مقالات ترجمه شده

فایل های جدید