پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

نوع فایل: power point قابل ویرایش 27 اسلاید قسمتی از اسلایدها: پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود مي بخشد بلكه مي تواند قابليت هضم آنها را نيز افزايش دهد. براي مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبي طبخ شود، نرم تر ميشود و اين عمل جويدن و هضم آن را آسانتر مي كند. همچنين در عمل پخت تغييراتي در ميزان مواد مغذي موجود درماده غذايي رخ مي دهد كه اين تغييرات بستگي زيادي به روش پخت و حالت فيزيكي ماده غذايي دارد.عوامل كه دركاهش مواد مغذي مؤثر هستند شامل اين موارد است . عملياتي كه قبل از پختن ،روي ماده غذايي انجام مي شود. مدت زمان پخت ماده غذايي جوشاندن به علت اينكه آب داراي

دریافت فایل


پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پاورپوینت,انواع,روشهای,طبخ,مواد,غذایی,پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی, پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی , پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی, پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی,پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی ,

پاورپوینت

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید