مقاله پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد

مقاله پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد

مقاله پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد

دانلود فایل پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد 44 صفحه با فرمت WORD I. مقدمه .II شرطي كردن دمايي A. شرطي كردن دمايي سرد B. شرطي كردن دمايي دو مرحله اي C. تغييرات فيزيولوژيكي القا شده بوسيله دما D. شرطي كردن در دماي بالا III. گرما دادن متناوب A. بهبود اثرات آسيبي انجماد بوسيله گرما دادن متناوب B. مكانيسمهاي احتمالي گرما دادن متناوب IV. اتمسفر كنترل شده A. فوايد B. خطرات V. تنظيم كننده هاي رشد گياه A. اسيد اسكوربيك B. تريازولها

دریافت فایل


مقاله پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد


کشاورزی

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید