دینا فایل / مقاله كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي
مقاله كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي
مقاله كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي
دانلود فایل كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي 86 صفحه با فرمت WORD مقدمه استخراج با حلال يكي از قديميترين روشهاي جداسازي بوده و بدون شك تاريخ استفاده از آن به قبل از ميلاد برميگردد. علم استخراج با حلال در طي مدت زمان طولاني، توسعه يافته است و بيشترين پيشرفت در مورد حلالها و سيالهاي مورد استفاده در فرآيندهاي استخراج بوده است. روشهاي استخراجي نظير، سونيكيشن، سوكسله، استخراج با فاز جامد و استخراج مايع-مايع كه مدتها پيش ابداع شدهاند امروزه نيز به همان صورت قبلي جهت تهيه نمونه بكار ميروند. بعلاوه، روشهاي استخراج با حلالهاي مايع نظير سوكسله داراي محدوديتهاي مختلفي همچون آلودگي محيط زيست بدليل وجود حلالهاي دورريز، بازگيري ناقص نمونهها، وقت گير بودن فرآيند، مصرف زياد