مقایسه روش های سنجش ABTS، DPPH، FRAP و ORAC برای ارزیابی واکنش آنتی اکسیدانت ها

مقایسه روش های سنجش ABTS، DPPH، FRAP و ORAC برای ارزیابی واکنش آنتی اکسیدانت ها

مقایسه روش های سنجش ABTS، DPPH، FRAP و ORAC برای ارزیابی واکنش آنتی اکسیدانت ها

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی Comparison of ABTS, DPPH, FRAP, and ORAC assays for estimating antioxidant activity from guava fruit extracts عنوان فارسی: مقایسه روش های سنجش ABTS ، DPPH ، FRAP و ORAC برای ارزیابی واکنش آنتی اکسیدانت ها از عصاره های استخراج شده از میوه guava چکیده عصاره های استخراج شده از میوه guava برای بررسی واکنش آنتی اکسیدانت های اندازه گیری شده در استخراج متانولی (AOAM)، واکنش آنتی اکسیدانت های اندازه گیری شده در عصاره استخراج شده دی کلرومتان (AOAD)، اسیدآسکوربیک، کل ترکیبات فنولی و میزان کل ترکیبات کاتنوئیدها مورد بررسی و تحلیل قرار گرفتند. روش های سنجش ABTS، DPPH و FRAP برای

دریافت فایل


مقایسه روش های سنجش ABTS، DPPH، FRAP و ORAC برای ارزیابی واکنش آنتی اکسیدانت ها

مقایسه روش های سنجش ABTS، DPPH، FRAP و ORAC برای ارزیابی واکنش آنتی اکسیدانت ها

مقالات ترجمه شده

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید