پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا

پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا

پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا

پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي بياتي نان شامل 29 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش فهرست برخی از مطالب : مقدمه مروري بر تحقيقات انجام شده: اهداف اصلاح پروتئين هاي غذايي: اصلاح شيميايي: اثر مواد احيا كننده: اثر مواد اكسيد كننده: اثر مواد امولسيون كننده: انواع متداول آرد سويا: فرايند تجاري تهيه آرد بي روغن سويا: انواع و اهميت پروتئين هاي آرد گندم: انواع پروتئين هاي سويا: بياتي نان: نتيجه گيري

دریافت فایل


پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا


متفرقه

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید