پاورپوینت آماده; بررسی فرآیند كشت ارگانيك بابونه

پاورپوینت آماده; بررسی فرآیند كشت ارگانيك بابونه

مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است

 


تعداد اسلاید : 41 اسلاید

به نام پروردگار يكتا بررسی فرآیند كشت ارگانيك بابونه مقدمه امروزه مصرف بيش از حد سموم شيميائی شامل آفت كش ها٬
علف كش ها٬هورمون ها وكودهای شيميايِی باعث آلودگی
محيط زيست ومنابع آبی و خاكی شده و سلامتی آحاد بشر را
شديداً درمعرض تهديد قرار داده است.مديريت خاك به عنوان چارچوب اصلی توسعه كشاورزی و حفظ منابع طبيعی و شاخص های زيست محيطی برای ‌رسيدن به اهداف والای توسعه اقتصاد‍ی كشور محسوب می شود. براساس تعريف مراجع بين المللی كشاورزی ارگانيك را می توان:”يك نوع سيستم مديريتی دانست كه باعث تنوع زيستی ودوره هایزيستی خاك را بهبود و ارتقاء می بخشد.اين سيستم براساس استفاده حداقل از نهادهای خارج از مزرعه و روش های مديريتی كه هماهنگی اكولوژی را بازسازی٬ نگهداری و تقويت می كند پايه گذاری شده است.“ تعريف كشاورزی ارگانيك -توليد غذا با كيفيت عالي و كميت كافي
-عدم اسيب رساني به طبيعت و قرار گرفتن در روند طبيعي چرخه حيات.
-تقويت چرخه ي زيست در سيستم مزرعه شامل ميكروارگانيسمها
خاك-گياه وحيوانات.
-توسعه حفاظت خاك و اب و افزايش كيفيت حاصلخيزي خاك ميباشد. اهداف كشت ارگانيك مزايای كشت ارگانيك در صورت فرهنگ سازی و ايجاد باور در كشاورزان و

مصرف كنندگان، محصولات ارگانيك بازاردسترسی‌ بهتر

داشته و ارزش افزوده بالاتری را ايجاد می نمايند.

2)كشت ارگانيك باعث افزايش عملكرد در مناطقی م‍ی شود كه
با كمبود نهاده های كشاورزی خارج از مزرعه مواجه می باشند. 3)كشت ارگانيك سبب حفاظت از منابع طبيعی شده واز آلودگی محيط زيست جلوگيری می كند.4)با كشت ارگانيك می توان توليد غذای سالم و متنوع نمود. 5)كشت ارگانيك سبب پايدار شدن كشت در دراز مدت و تنوع محصول می شود. 6)شيوه كشت ارگانيك برای قطعات كوچك كشاورزی بسيار مناسب است. 7)كشاورزی ارگانیك باعث بالا رفتن اعتماد به نفس در كشاورزان می شود سطح زير كشت محصولات ارگانيك در دنيا و در آسيا استراليا با1/12ميليون هكتار،چين با 5/3هكتار و آرژانتين با 8/2 ميليون هكتار بنگلادش،هند،اندونزی،ژاپن،كره،لائوس،مالزي،نپال،پاكستان،فيليپينسريلانكا،تايلند،تايوان،ويتنام وايران. اندونزی، ژاپن و كره به ترتيب با177700، 40000، 76326،

29151 و 18936 دارای بيشترين سطح زير كشت در منطقه

آسيا می باشند.كشورهايی نظير سريلانكا،تايلندو ويتنام در

رده های بعدی اين جايگاه قرار دارند. محدوديت های كشت ارگانيك در كشور - دخالت دولت و نداشتن برنامه راهبردی مناسب جهت تشويق

به كشت اين قبيل محصولات.

-عدم آگاهی كشاوزران و باغداران از اصول كشت ارگانيك و

تقويت نكردن خاك با كودهای بيولوژیك و ورمی‌كمپوستها و

كودهای حيوانی. -نداشتن الگوی كشت و نوع محصول ارگانيك برای مناطق مختلف كشور.-عدم آگاهی مردم از عواقب مصرف پسماندهای سم وكود در محصولات كشاورزی.-كاهش توليد در سالهای اوليه كشت ارگانيك.-عدم ابتكار وذوق كشاورزان برای انتقال از كشاورزی سنتی وصنعتی به كشت ارگانيك. -دسترسی آسان به نهادهايی نظير كود وسم.-نبود ارگان و يا سازمان مسئول گواهی محصول ارگانيك در كشور. -فقدان مطالعات بنيادی

دریافت فایل


پاورپوینت آماده; بررسی فرآیند كشت ارگانيك بابونه

بررسی فرآیند کشت ارگانيک بابونه

کتاب ، جزوه

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید