دینا فایل / پاورپوینت در مورد اختصاصات ظاهري فيزيكي شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني
پاورپوینت در مورد اختصاصات ظاهري فيزيكي شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني
نوع فایل : پاورپوینت ( Power Point ) قابل ویرایش
تعداد اسلاید ها :60 اسلاید
بخشی از اسلاید ها :
اختصاصات ظاهري آب آشاميدني
- طعم و بو
اساسی ترین مسئله در مورد آب تصفیه شده عدم داشتن طعم و بو است. به استثناء موادی نظیر کلرورسدیم در آب که فقط بر روی طعم آب اثر گذاشته و تأثیری بر بوی آب ندارند، بوی آب ارتباط نزدیکی با طعم آن دارد.
عوامل مختلفي نظير رشد جلبكها ، تجزيه گياهان آبزي ، محصولات حاصل ازكلرينه كردن آب مثل كلرو فنلها و راكد ماندن آب در انتهاي شكبه توزيع درايجاد طعم و بوي آب مؤثرند. منشأ مشکلات مربوط به طعم و بوی آب ممکن است كيفيت آب خام، عدم كارايي سيستم تصفيه ، خوردگي شيميايي و يا رشد بيولوژيكي در سيستم توزيع باشد.
- شدت طعم و بو به دما و PH وابسته است .
- بطور كلي در مورد طعم و بو هدف اين است كه آب تأمين شده براي 90 درصد مردم مطلوب باشد.
بخشی از مشکلات طعم آب به نمکهای موجود در آب (کل جامدات محلول) و حضور برخی فلزات نظیر آهن، مس و منگنز مربوط می شود. در حالت کلی آبهائی که مقدار کل جامدات محلول آنها کمتر از mg/l1200 هستند از نظر مصرفکنندگان قابل قبول هستند اما مقادیر کمتر از 650 میلی گرم در لیتر ارجحیت بیشتری دارند.
پاورپوینت اختصاصات ظاهری فیزیکی شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی ,پاورپوینت در مورد اختصاصات ظاهری فیزیکی شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامی