حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت

حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت

حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت

خلاصه : فشار رطوبت بر محصول و كيفيت كاربر نهايي گندم atricum aestivum L تاثير ميگذارد.مطالعات قبلي ثبات محصول و اركيبات محصول را در فشار رطوبت ارزيابي كردند. اين بررسي ثبات پارامترهاي با كيفيت گندم بهاري را نسبت به ثبات محصول و تركيباتش تحت فشار رطوبت ارزيابي كرد. در سال 1995 و 1996 جهت تعيين كردن اثرات شدت كاهش رطوبت در مورد محصول دانه و تركيبات آن، وزن آزمايشي ،پروتئين آرد ، عصاره آرد و ويژگيهاي مخلوط خمير و رنگ رشته فرنگي قليايي16 موجود پرورشي گندم...

جزئیات بیشتر / دانلود


حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت

پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت,دانلود پروژه دانشجویی

تغذیه

فایل های جدید

یکی از تب ها رو انتخاب بکنید